Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Obchod Gucci / foto: Studio Barcelona / Shutterstock.com

Rolovací mříže jsou levným a šikovným způsobem, jak ochránit svůj majetek

Nezáleží na tom, jestli vlastníte zlatnictví, kadeřnictví, restauraci, garáže nebo třeba sklad zboží, vždy se musíte adekvátně ochránit před nenechavýma rukama zlodějů.

Tito lidé se totiž velmi často zaměřují právě na lehce přístupná místa, v jejichž útrobách naleznou majetek klidně za stovky tisíc korun. Jestli si myslíte, že vám pomůže pouze instalace bezpečnostního zámku, jste na velkém omylu. Jak se pojistit proti krádežím?

Zlatnictví si žádá rolovací mříže

Stále šikovnější zloději

Stejně, jako tomu je v případě jakéhokoliv jiného odvětví lidské činnosti, i umění zlodějů se velmi rychle vyvíjí. Pro průměrně zručného jedince není překonání sofistikovanějšího zámku na dveřích či nenápadné rozbití výlohy žádnou překážkou, a tak je nutné vsadit na lepší řešení. Tím jsou moderní rolovací mříže z oceli.

Jejich podstatným benefitem je úplné zakrytí zranitelné výlohy a ohromná mechanická odolnost. Není se čemu divit, že tyto prostředky nacházíme ve všech obchodních domech a dalších rizikových prostorech. V naší malé zemi patří k předním výrobcům především známá společnost Univers, jež se zaměřuje na realizaci mříží na míru.

Rolovací mříže

Bezpečí stojí za to

Roletové mříže přichází v pestré škále podob, provedení i velikostí, tudíž si na to své přijdou i ti nejnáročnější jedinci. Základem všeho je však velmi pevná ocel a ovládání motorem. Pokud si potrpíte i na design, určitě vás potěší možnost volby rovnou z několika zajímavých vzhledů.

Podívejte se na internetové stránky zmíněné společnosti, prohlédněte si základní informace a v případě zájmu použijte některý z přiložených kontaktů. V současné době probíhá výhodná akční nabídka, na jejímž základě lze ušetřit 34 % z původní ceny této invence. Dopřejte si klid a ochraňte svůj drahocenný majetek před nekalými živly.

K tomuto článku není otevřena diskuze