Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Novostavba v Malešicích / foto: malesickyhaj.cz

O atraktivní byty v Malešickém háji je zájem. Zbývají poslední dva

Chcete si užívat si jedinečnou atmosféru metropole a mít přitom všechny příležitosti na dosah ruky? Nejste v tom sami, podobně sní spousta lidí. Mnozí již však snění přetavili v realitu. Příroda a zeleň si totiž nerozporují ani s životem ve velkoměstě. Stačí se poohlédnout po vhodném bydlení. Znamenitou volbou je Malešický háj - rezidenční projekt.

Luxusně vyhlížející bytovky, které vznikají pod taktovkou společnosti Metrostav Development, jsou určeny pro náročné rezidenty. Představují ideální řešení pro každého, kdo se nechce vzdát benefitů Prahy, zároveň touží po klidu a nechce dojíždět ze satelitu. Poslední dva volné byty dokazují, že jde o velmi lukrativní investici.

Nabídka se ztenčila, zbývají poslední kusy

Malešice patří k nejzajímavějším a nejžádanějším pražským čtvrtím. Přitahují především nevšedním koloritem původních rodinných domů a plynule navazujících moderních bytovek. Toto spojení dodává Malešicím svérázný šarm. Navíc se v okolí nachází přírodní parky Malešický park a Malešický háj, které nabízejí možnosti pro procházky a odpočinek v příjemném obklopení zelení.

Byty Malešice lákají i na dobrou dostupnost z centra metropole a díky husté síti městské dopravy se chlubí vynikajícím spojením s ostatními částmi města. V nabídce však zbývají pouze dvě volné jednotky s dispozicemi 1+kk a 3+kk.

Nedílnou součástí domů (projekt se skládá z pěti budov) jsou podzemní garáže, předzahrádky, terasy a balkony. Bytové jednotky charakterizují promyšlené funkční dispozice a harmonie obsahu i formy, kdy nic nechybí, ale ani nepřebývá.

O tom, že developer nepodcenil žádný detail, svědčí standardy. Sází na dlouhodobou hodnotu budov postavených tradičním způsobem. Jsou kvalitní a současně zdravotně nezávadné. Jinými slovy připravené na to, aby poskytly domov na celý život. Za zmínku stojí i další devízy – kvalitní plastová okna s izolačním trojsklem, předokenní žaluzie, dřevěná dýhovaná podlaha, velkoformátové obklady a keramika Villeroy & Boch.

Kdy se můžete nastěhovat?

Achillovou patou mnoha developerských projektů je velká časová prodleva mezi podpisem smlouvy a nastěhováním. Bytů v Malešickém háji se podobný nešvar netýká. Nyní se nachází ve fázi dokončovacích prací a ještě letos proběhne kolaudace. K nastěhování budou připraveny začátkem příštího roku.

Pokud vás koupě bytu na Praze 10 zaujala, příliš dlouho nemeškejte. Zbývající bytové jednotky pravděpodobně rychle zmizí z nabídky. Více se o nich dozvíte na oficiálních stránkách malesickyhaj.cz, kde najdete i ceník a informace o financování.

O atraktivní byty v Malešickém háji je zájem. Zbývají poslední dva

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!