Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
stahování hudby ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Jak stáhnout hudbu z Youtube do formátu MP3

Na YouTube najdete hudbu všech žánrů, klipy, vtipná i poučná videa, filmy, a to rozhodně není vyčerpávající výčet možností. Dnes už všichni vědí, co to YouTube je.

Kde se vzalo YouTube

Pokud byste patřili mezi menšinu, která se zatím s tímto portálem nesetkala, vězte, že se jedná momentálně o největší a průkopnický internetový portál ke sdílení videí. Každý zde může nahrát svá videa a ukázat je světu.

Rozmáhá se „youtuberství“, což znamená, že lidé sdílejí svá videa na různá témata pravidelně a získávají tak okruh fanoušků. Někteří „youtubeři“ ve světě vydělávají každý měsíc balík peněz, především z reklam umístěných u jejich videí. Tato zábava je oblíbená hlavně mezi mladými lidmi.

Portál YouTube byl založen roku 2005, a to zaměstnanci společnosti PayPal. O rok později se stal jeho majitelem Google, který je jím dodnes. Provozuje jej jako svou dceřinou společnost.

Co YouTube nabízí za zábavu?

Na YouTube můžete videa sledovat, nahrávat, sdílet je, komentovat a hodnotit. Dokonce je možné stahování mp3 z YouTube. Našli jste video, které vás oslovilo, hlavně teda co se týká hudby, a rádi byste jej měli ve svém telefonu nebo MP3 přehrávači? Pak je nutné nejprve ho převést do formátu MP3 a potom až teprve přejít ke stahování hudby z YouTube. Jak na to?

Nemusíte být nějací odborníci, vystačíte si s aplikací. Díky ní stáhnete hudbu z YouTube do MP3 formátu během pár chvilek. Tento formát zachová vysokou kvalitu a zároveň soubor zmenší. Aplikace není nijak složitá, provede vás procesem přeměny formátu krok za krokem. Stačí následovat pokyny.

Jednoduchý postup stažení hudby z YouTube do MP3

Pouze stačí na youtube vybrat video (hudbu), která se vám líbí a pak zadat do políčka "url". Poté kliknete na „konvertovat do MP3“ a tlačítkem Stáhnout soubor uložíte.

Konverze probíhá ve vašem prohlížeči, nemusíte se nikam registrovat, nic instalovat a je to zdarma. Ani pokud neumíte moc anglicky, nebudete mít problém, vše je v češtině. Kde můžete začít? Otevřete aplikaci a stahování z YouTube může začít!

K tomuto článku není otevřena diskuze