Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Šťastný muž / foto: shutterstock

Věty, které muži rádi slyší

Pokud si vás partner prochází těžkým obdobím a má stres, co kdybyste mu zvedla náladu? Zde je několik vět, které muži rádi slyší.

Znáte to – takové ty věci a řeči, které nejenže vašeho partnera potěší, ale i prospívají vašemu vztahu. Pojďme si tedy říct, které nejčastější věty to jsou.

Vážím si tě za...

Jedna z vět, která by měla zaznít v každém vztahu. Měli byste svému partnerovi připomínat, že si ho vážíte. Pro muže jsou slova důležitá a dodávají jim pocit, že jsou pro vás opravdu důležití. 

Podpora ve vztahu
Podpora ve vztahu – Zdroj: Shutterstock.com

Miluji Tě 

Dvě slova, zato jsou to slova plná lásky. Měli byste partnerovi tato slova ale nejen říkat, ale také projevovat – i činy jsou pro muže důležité.

Jak se cítíš?

Tím, že se zajímáte o to, jak se partner v dané chvíli cítí, mu dáváte najevo, že vám není lhostejný a že vám záleží na jeho pocitech. Snažte se tato slova ve vztahu říkat co nejvíce. 

Chybíš mi

Pokud partner uslyší tato slova, jednoduše bude vědět, že jeho přítomnost je pro vás velmi důležitá a chybí vám. Jedna z nejkrásnějších slov, která partner může slyšet. 

Vzájemné souznění
Vzájemné souznění – Zdroj: Shutterstock.com

Pokud ti na tom záleží, tak i mně 

Tato věta dává partnerovi najevo velkou podporu. Pokud například partnerovi záleží na novém podnikání, které začal budovat, touto větou mu dáte najevo, že ho podpoříte za každých okolností a záleží vám na tom, co dělá.

Mohu pro tebe něco udělat? 

Má váš přítel problém v práci a je denně ve stresu? Nebo ho trápí něco jiného? Není nic jednoduššího, než se zeptat, jestli má nějaký problém a začít to společně řešit. Jedině tak mu ukážete, že fungujete společně jako tým a že ho v jeho problémech rozhodně nenecháte a pomůžete mu. Váš partner vám za vaši lásku a porozumění bude stoprocentně vděčný. A až budete potřebovat pomoct vy, určitě se k vám také neotočí zády – naopak si vzpomene na to, co jste pro něj udělala. 

 

Zdroj:

https://www.prozeny.cz/clanek/vety-ktere-reknete-partnerovi-kdyz-prochazi-tezkym-obdobim-78565

Věty, které muži rádi slyší

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!