Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
649582042 / foto: shutterstock

Firemní zážitky nejsou nuda

Plavení na lodi v námořnickém stylu, či raději logické úkoly, které prověří týmového ducha? Společné aktivity zaměstnanců nemusí být žádná nuda. Suchopárné sezení kolem kulatého stolu je dávno minulostí.

Společnosti si teď mohou vybírat, komu svěří do rukou pořádání takové akce, na kterou jejich pracovníci nezapomenou.

Žádná šaškárna

Moderní technologie pokročily a nikdo se už nechce bavit jen na večírku, kde hlavním vrcholem je pouze dort. Firmy pro svoje zaměstnance teď můžou nechat připravit akce speciálně od eventové agentury. Důležité je, aby vybraná eventová agentura měla zkušenosti a dokázala připravit zážitek, který je přímo šitý na míru dané společnosti. Někdo totiž dbá na téma, jiný na provedení nebo hlavní cíl akce. Pokud si společnosti najímají někoho na pořádání konferencí nebo eventů, měly by sáhnout po někom ověřeném, který také zajišťuje hostesky. Pokud ovšem máte sami svůj vlastní nápad a zvládnete pořádat akci sami, můžete pouze požádat o služby hostesek Praha.

Zážitky na klíč

Nadřízení si opravdu uvědomují, jak důležité je, aby jejich pracovní tým byl stmelený a dokázal řešit problémy dohromady. Proto si mohou nechat sestavit teambuilding na klíč. Vybírat lze z několika variant. Někdy jde jen o relax, uvolnění a zábavu, jindy o přesně připravený program. Ten se zaměřuje například na komunikaci, spolupráci a vedení týmu nebo project management. Lidé proto mohou vyrazit grilovat, projet se na kolech či sjíždět řeku. Jindy se začínající týmy pomocí speciálního programu seznámí a odstraní počáteční bariéry. Společný silný zážitek totiž umožní lepší seznámení a odhalení povahy toho druhého. Vzdělávací teambuildingy zase zlepšují pracovní schopnosti a simulují různé situace. Pořadatelé ale také dokážou připravit cílené semináře nebo workshopy.

K tomuto článku není otevřena diskuze