Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cyklo dresy / foto: www.eshop.veloklasik.cz

Cyklodresy se stylem – takové vám nabídne VELOKLASIK

Kdo jezdí na kole, už nejspíš dávno vyměnil legíny a triko za cyklistické oblečení. Cyklistika je fyzicky náročná, a tak funkční materiály cyklodresů i střihové vychytávky umíme náležitě ocenit.

Co ale dělat, když toužíme přidat ještě styl navíc?

Firma VELOKLASIK, která sídlí v malém cyklo krámku vedle modřanské cyklostezky v Praze, se rozhodla i do české cyklistiky přinést špetku francouzského šarmu. Do svého sortimentu zařadila cyklodresy a vybavení francouzské značky Café du cycliste. Jde o krásné, kvalitní, elegantní a funkční prémiové cyklodresy, které jsou ve vyšší cenové kategorii, a o to více jedinečně se pak v nich budete cítit.

TIP: Pánské cyklodresy

Cyklo dresy Café du cycliste jsou ukázkou toho, že elegantní móda patří i do sportu

Kolekce cyklistických dresů Café du cycliste nejsou přehnaně rozsáhlé. Obsahují jak lehce závodní cyklodresy, tak dresy pro cykloturistiku, a především pro bikepacking. Tedy na delší cestování, třeba celovíkendové, s minimálním vybavením a bez zbytečné zátěže. Bikepacking znamená vyrazit si na kole na lehko, a tomu musí být přizpůsobeno i oblečení. Cyklodresy VELOKLASIK pro bikepacking jsou proto s příměsí merino vlny, která má perfektní termoregulační vlastnosti. A nejen to.

TIP: Dámské cyklodresy

Proč na bikepaking v oblečení z merino vlny?

· Je jemná pro pokožku a neškrábe ani nekouše.

· Umí regulovat teplotu – dovede tělo ochlazovat i ohřívat. Výborně izoluje.

· Je prodyšná, rychleschnoucí, nenavlhne od potu a nestudí.

· Nezapáchá, protože zamezuje množení bakterií.

· Poskytuje přirozenou ochranu před UV zářením.

· Drží tvar, nepomačká se a snadno se udržuje.

· Je biologicky odbouratelná, v přírodě se snadno rozkládá a je zcela přírodní.

Přijďte se seznámit s milovníky cyklistiky, jako jste vy

V prodejně VELOKLASIK potkáte Patrika, cyklistu-pohodáře, tělem i duší. Stavte se třeba jenom na kus řeči, na kávu, nebo se podívat na některý z přenosů cyklistických závodů. Nemusíte nic kupovat, zato odnést si můžete nová přátelství, a třeba i chuť si někam vyrazit. Když se stavíte ve čtvrtek v podvečer, vezměte si s sebou i své kolo. To si s lidmi z VELOKLASIK můžete dokonce vyrazit na malou projížďku na kole po okolí. Čtvrtky večer se totiž z krámku pravidelně vyjíždí na kolo spolu s přáteli i zákazníky.

K tomuto článku není otevřena diskuze