Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moudrá kniha / foto: shutterstock

Jak si doma zlepšit angličtinu?

Nejste právě fanouškem skupinové výuky a raději byste si angličtinu zlepšili pomocí pár zábavných triků z pohodlí vašeho domova? Pojďte na to a využijte tipy učitelů angličtiny! Už se těšíte? Tuto hodinu angličtiny si vychutnáte!

Fígle učitelů

Každý učitel se na vás nejdříve potřebuje nachystat. A odkud čerpá? Z anglických stránek pro učitele. Nemusíte si tedy platit žádné drahé lekce, vše zvládnete sami! Například na stránkách Busy Teacher najdete aktivity pro všechny úrovně, díky kterým se z vás stane profík na angličtinu! Kompatibilní tonery jsou skvělým tipem pro vaši tiskárnu, kterou nyní budete potřebovat ještě více!

Appka s hudbou

Rozhodně zapomeňte na šprtání! Stáhněte si některou z aplikací, které vám budou servírovat zábavu přímo na stříbrném podnose. Například Lyrics Training! Sami si zvolíte úroveň obtížnosti, se kterou budete doplňovat slova vaší oblíbené písničky. Super nápad! A až si všechno dobře procvičíte, vytiskněte si slova písničky v angličtině, a zkuste si text přeložit. Tonery HP vydrží pořádnou nálož hudby, takže se do toho pořádně opřete!

Učitel zadarmo

Máte v plánu se učit angličtinu z pohodlí domova a rozhodně chcete, aby vám k tomu pomohli rodilí mluvčí? Nemohli jste si vybrat lepší dobu! Například stránka EngVid nabízí celou škálu videí, které si pro vás nachystali rodilí mluvčí. Přejete si gramatiku, business nebo slangová slova? Tohle učení vás rozhodně bude bavit! Na stránce si vybere úplný začátečník i pokročilý student. Dejte se do toho a vyplňte na 100 % test, který na vás čeká pod každou lekcí!

Tip na závěr – díky komunikačním aplikacím se můžete spojit se studenty z celého světa a chatovat tak anglicky s kýmkoliv, koho si přidáte do svého seznamu. Už se těšíte na angličtinu, která vás bude bavit?

Jak si doma zlepšit angličtinu?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!