Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylová záclona / foto: shutterstock

Atmosféru bytu dotvoří záclony, kusové koberce a textilní doplňky

Jak si vytvořit krásný a pohodlný domov je otázka, kterou si klade téměř každý. Pokud jsme se zrovna nastěhovali do nového domu nebo bytu, chceme, aby byl co nejdříve dokonalý.

Proto věnujeme značné úsilí jeho zařizování, pečlivě vybíráme podlahové krytiny, nábytek i další vybavení a pečlivě promýšlíme, která místnost bude nejlépe sloužit jako obývák, ložnice, dětský pokoj či pracovna. A chuť zdokonalovat vzhled interiéru nás neopouští ani v případě, že v něm žijeme několik let či dokonce desetiletí. Tu vyměníme, případně opatříme novým lakem omšelou skříň, komodu nebo stolek, přesuneme nábytek nebo rovnou pořídíme do celé místnosti zbrusu nový v úplně odlišném stylu.

Správně zvolený bytový textil dodá interiéru dokonalou atmosféru

I když jsme pořídili vysněný nábytek, často se nám zdá, že v novém obydlí ještě něco chybí. Kusové koberce, bytové dekorace a další textilie prostory dokonale sladí. A nesmíme zapomenout pořídit ani záclony metráž.

Záclony, kusové koberce a další bytový textil dokáží proměnit vzhled místností k nepoznání

Pokud někde žijeme delší dobu, čas od času dostaneme chuť provést radikálnější změnu. Původně jsme byli se zařízením spokojeni, nyní už se ale okoukalo. Obývací pokoj nám připadá omšelý a fádní, dětem zase chceme dopřát pestřejší a zábavnější prostor. A pokud potomci odrostli dětským střevíčkům, jejich názory a potřeby se změnily. A rozhodně odmítají stávající závěsy s medvídky a koberec se vzorem silnice nebo pohádkových postaviček. Od provedení změn nás často odrazují vysoké výdaje. Ty ale nejsou nezbytné. Zcela nový styl a vzhled můžeme vytvořit i pořízením nových záclon, závěsů, kusových koberců a přehozů, případně dalších bytových dekorací. Stačí jen popustit uzdu fantazii a vybrat si ty pravé.

Atmosféru bytu dotvoří záclony, kusové koberce a textilní doplňky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!