Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Letní botky / foto: shutterstock

Druhy sandálků, které zpestřují letošní léto. Oživte si nimi svůj botník

Letní dny jsou jako dělané pro otevřený typ obuvi. Tenisky jsou sice pohodlné, ale v horkých až parných dnech nejsou to nejlepší, co si můžeme obout. Daleko lepší jsou sandálky, kterými můžete oživit svůj stávající botník.

Jenže jaké sandálky jsou ty pravé? Nabídka na trzích praská ve švech, z takového množství se někdy až točí hlava. Abychom neodešli domů s něčím méně stylovým, vyplatí se vědět, jaké sandálky jsou opravdu trefou do černého.

Moderní sandálky

Suchý zip se navrací

Svůj comeback hlásí suchý zip! Určitě si vzpomínáte na svá dětská léta, kdy suchý zip byl tím, co žádné boty nesměly postrádat. Díky němu bylo obouvání legrační, snadné, bez zbytečného okřikování, že očko udělané tkaničkou není dostatečně velké. A i když měl suchý zip svou nevýhodu, a sice jednoho dne vypověděl svou službu a nedržel, opětovaně se navrátil do módy.

Nejen, že je nedílným prvkem stylových tenisek, ale také je součástí moderních sandálků. Tento trend před započetím léta odhalil módní dům Chanel, který s devadesátkovým designem opět přišel na scénu.

Pásků není nikdy dost

Kromě sandálů na suchý zip se pozornost zaměřuje na pásky. Zejména pokud jsou pásky ovázané kolem nohy, je to fantastické. Přesně takové páskové sandálky se vyplatí pořídit si do botníku. Mohou být hnědé, bílé nebo černé, v každém případě doplní zvonové kalhoty, delší plisované sukně i krátké overaly, které budou zářit na míle daleko díky svému květinovému motivu.

Páskové sandálky

Pantofle nedáme!

Díky úderu koronavirové pandemie se do popředí dostala pohodlnost. Kostýmky, džíny a košile se najednou dostaly do ústraní a do popředí se naopak vetřely tepláky, mikiny a tenisky. A samozřejmě také pantofle, které se nebojte vytáhnout ven, až půjdete do obchodu, na rande nebo s partnerem do kina.

Trendy pantofle

Pantofle mohou mít různé podoby. Mohou mít proplétaný pás, překřížené vázání nebo mohou být na středně vysokém podpatku. Nikdy ale nejsou krokem stranou.

 

Zdroj:

https://www.zeny.cz/krasa-a-moda/moda/vykrocte-vstric-letu-techto-6-typu-sandalku-ovladne-letosni-sezonu-8195.html

Druhy sandálků, které zpestřují letošní léto. Oživte si nimi svůj botník

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!