Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Podzimní móda / foto: shutterstock

Vzory, které ovládnou letošní podzim

Zatímco léto se neslo v pastelových tónech, podzim se po stránce barev trochu ochladí. Na druhou stranu se do popředí dostanou vzory. Prozraďme si, jaké konkrétní motivy oživí šatník každého nákupního maniaka.

I když bude mezi létem a podzimem trochu rozdíl, co se týče barev, pořád platí, že móda je jedna velká hra. Upusťte nyní od pastelů a dejte zelenou šachovému vzoru, divoké přírodě a trošce infantilnosti. Přesně o tom totiž nadcházející roční období bude.

Infantilita z devadesátých let

Při posledním brouzdání po obchodních centrech jste mohli zaznamenat to, že se do módy opět vrací ona infantilita z devadesátých let. Ovšem lze konstatovat, že současný moderní svět ji posunul o úroveň výš. Mluvíme konkrétně o nošení takových motivů, nad kterými bychom i jako děti ohrnuli nos.

Infantilní svetry

Očekává se, že nadcházející měsíce se obklopí svetry a kardigany, které budou mít motivy muchomůrek, lesa, louky a pasoucích se ovcí či mnoha dalších, ještě o něco více extravagantních vzorů. Ten, kdo je na sebe oblékne, bude muset oplývat pořádnou dávkou odvahy. Anebo se mu to jen musí líbit.

Divočina volá!

Pokud se ve světě módy pohybujete už nějaký ten pátek, pak víte, že zvířecí motivy jsou zkrátka trendem. A jinak tomu nebude ani na podzim. Zdá se, že z leopardích nebo gepardích skvrn se stává nadčasová záležitost, která z módního průmyslu nevymizí jako tradiční proužky.

Zvířecí vzory

Při výběru kousků tohoto vzoru si však dejte velký pozor na nekvalitní materiál. Nikdo nechce vypadat příliš lacině a tento vzor k takovému pocitu bohužel vybízí, pokud sídlí na méně kvalitním kousku oblečení. Raději k motivu přistupujte opatrně a přečtěte si štítek u oblečení informující o tom, jakého je daný model složení.

Dáte si jednu šachovou partii?

Náš seznam trendy vzorů letošního podzimu uzavřeme šachy, tedy spíše šachovým motivem. Přesně ten se totiž dostává do popředí. Ne, pravděpodobně na tom nemá svůj podíl popularita seriálu Dámský gambit, i když kdo ví - třeba seriál alespoň nadchl lidi k hraní inteligentní hry. Ve světě módy se jen zalíbila ona kontrastní kombinace a to, jakým stylem do sebe zapadá.

 

Zdroj:

https://www.zeny.cz/krasa-a-moda/moda/tartan-zvirata-i-psychedelie-5-trendy-vzoru-tohoto-podzimu-8652.html

Vzory, které ovládnou letošní podzim

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!