Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kožený kabát / foto: shutterstock

Kůže frčí! Nebojte se barev ani během podzimu

I když nad mnohými trendy hlava stojí, jsou takové, které vítáme s otevřenou náručí. Jsou totiž stylové, vkusné a nebojíme se je nosit. Přesně tím jsou kožené modely různých barev, které ovládnou letošní podzim.

Není tomu tak dávno, co kožené kousky vstoupily na trh a umístily se na prvních místech žebříčku nejpopulárnějších trendů. Zatímco na jaře se pozornost upnula ryze na černou klasiku, podzim povoluje pestřejší odstíny. Jakých barevných tónů se rozhodně nemusíte obávat a s čím kůži jako materiál kombinovat?

Kožené bundy
Kožené bundy – Zdroj: Shutterstock.com

Kabáty, saka i kalhoty

Z kůže se nyní vyrábí řada opravdu stylových a módních kousků. Zatímco v létě se nosily kožené sukně (mini do klubu, pouzdrové v kombinaci se sukní do kanceláře), podzim a zimu pohltí spíše kabáty a kalhoty. Člověk se nemusí obávat toho, že by mu v jednotlivých modelech byla zima. Kůže dobře drží teplo, proto jsou kousky z ní naprosto ideální do sychravých dní.

Jak již bylo zmíněno, změnou oproti předcházejícím ročním obdobím bude barevnost, které se nyní nemusíte nijak obávat. Červený kožený kabát, fialová bundička nebo béžové kalhoty? To vše je povoleno, či dokonce vyžadováno. Tak upusťte uzdu své fantazii a vzhůru do tvoření outfitů, jež zaujmou!

Kožená móda
Kožená móda – Zdroj: Shutterstock.com

Krátké topy i košile pod zadek

S čím kožené modely kombinovat? Povoleno je prakticky všechno, dokonce i kombinace kůže s kůží. Rozhodující bude místo, kam máte namířeno. Zatímco když se vydáte s partou přátel na diskotéku nebo do kina, kožené sako a kalhoty zkombinujete s bavlněným krátkým topem, v případě pracovního jednání zvolíte trochu konzervativnější kombinaci, a to pouzdrovou sukni a vypasovanou halenku či košili stejného střihu.

Stylisté se shodují na tom, že vynikat bude speciálně kombinace kousků ze sedmdesátých až osmdesátých let. Kůži lze přirovnat také k trendům pocházejícím z těchto dob. Čili pokud se spojí se zvonovými kalhotami, ledvinkami nebo zvířecím motivem, získáte deset bodů z deseti.

 

Zdroj:

https://www.zeny.cz/krasa-a-moda/moda/kozene-kousky-jsou-must-have-sezony-letos-vsadte-na-barvy-8713.html

 

Kůže frčí! Nebojte se barev ani během podzimu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!