Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylové tenisky / foto: Guas / Shutterstock.com

Teniskám ještě neodzvonilo, podzim bude teplý: Vsaďte na zajímavé modely

Léto už je sice dávno pryč, nicméně i podzimní dny mohou vykouzlit spousty sluníčka. Vy si můžete užívat jeho hřejivých paprsků a samotnému teplému počasí elegantně přizpůsobit také svůj outfit.

Obléct se zkrátka ještě nemusíte do huňatých zimních bund a kabátů. To samé platí i pro obuv. Zapomeňte na vysoké traktorky a vyteplené boty. Těch si užijete ještě v zimě, a to poměrně dostatečně. Vybrat si nyní můžete klidně tenisky. Ostatně prodejci je nabízejí za velmi výhodné ceny. My se v následujících řádcích podíváme na některé boty, které určitě stojí za to.

Elegantní pánské adidasky

Jestliže chcete vsadit na kombinaci maximálního komfortu a unikátního vzhledu, vyplatí se určitě Originals NMD_R1. Jedná se o boty, které se vyznačují originálním designem siluety, který vypadá na první pohled náramně. Boky jsou barevné a dokážou velmi dobře navodit atmosféru 80. let. Chůze v této obuvi je maximálně stabilní a pohodlná. Ostatně stejně jsou na tom třeba i boty Adidas Ultra Boost. Co se týká podrážky, tak ta je pěnová, a ještě umocňuje komfort, jejž tyto boty dokážou poskytnout. Vynikající je hlavně fakt, že se dokonale při došlapu i odrazu využívá energie. Ta se přirozeně navrátí dle potřeby. Člověk se tak při chůzi cítí komfortněji.

Krásné jemné dámské ZX 8000 Minimalist Icons Clear

Pokud uvažujete o nějakém elegantním dámském modelu, pak se vyplatí vsadit na Adidas ZX 8000. Jedná se o boty, které symbolizují pád berlínské zdi. Ostatně právě v roce 1989 to byli obyvatelé hlavního města Německa, konkrétně jeho východní části, kteří se mohli poprvé pokochat barevnosti těchto tenisek. ZX 8000 Minimalist Icons Clear jsou typické unikátní růžovou kombinací. Tmavě růžové pruhy dokonale korespondují s lehce narůžovělým designem celých kecek. Tenisky nabízejí maximální komfort, kdy i po dlouhém výletu ucítíte, že nohy fakticky vůbec nebolí.

ZX 8000 Lego nejen pro příznivce slavné stavebnice

Ze série ZX 800 je třeba upozornit také na model ZX 8000 Lego. Pokud chcete tancovat v teniskách celou noc, můžete klidně využít právě model ze zmiňované řady. ZX 8000 Lego jsou typické nejen tradiční černou barvou kombinovanou s několika barevnými žlutými a bílými pruhy. Když se pořádně na boty podíváte, zjistíte, že jejich součástí je právě i několik kostiček slavné stavebnice Lego. Jsou jakoby vylisované na zadní části boty. Jejich reliéf vystupuje ze samotné postranní části obuvi. Boty působí relativně konzervativním, ale velmi živým dojmem. Podívat se na ně stejně jako na další modely nejen z řady ZX 8000 můžete v katalogu Flexdog. Vybrat si tady můžete spousty bot za velmi výhodné ceny. 

Teniskám ještě neodzvonilo, podzim bude teplý: Vsaďte na zajímavé modely

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!