Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Štíhlá postava / foto: shutterstock

Štíhlá postava lusknutím prstů. Stačí zvolit správné oblečení

Že je štíhlá postava otázkou zdravé stravy a neutuchajícího pohybu? Omyl! Pomocnou ruku podává také oblečení, se kterým můžete doslova kouzlit. Stačí vybrat ty pravé modely, správně je zkombinovat a postava jako lusk je na světě.

Když chcete dosáhnout štíhlé postavy

Samozřejmě vás oblečení nezbaví kilogramů navíc, s nimi musíte bojovat jen vy sami. Ale může způsobit, že alespoň na první pohled budete vypadat jako z titulní stránky časopisu. Právě správná volba oblečení ženě přidává i na sebevědomí, proto si pojďme prozradit, co do vínka sebedůvěry přispěje.

Jarní móda
Jarní móda – Zdroj: Shutterstock.com

Černé silonky prodlužují nohy

Černé silonky v žádném případě nejsou out, jak se mnozí domnívají. Mluvíme o neotřelém doplňku, který můžete nosit celoročně a který outfitu dodá někdy nádech elegance, jindy je spíše prvkem rebelství. Ať už váš outfit posouvá jakýmkoli směrem, vždycky vám černé silonky alespoň opticky prodlouží nohy a zúží pas. A přesně do tohoto optického efektu se zamilujete.

Vysoký pas a zatrčené tričko - to je, panečku, spojení

V posledních letech roste zájem o kalhoty do pasu. A možná jste i vy k nim našli svou cestu. Když si je však obléknete, musíte vědět, jak s nimi pracovat. Mohou totiž způsobit, že na první pohled zrovna štíhle vypadat nebudete, ale mohou zapříčinit i opak.

V ideálním případě si do kalhot s vysokým pasem zakasejte tričko. Zvýrazníte tím pas, opticky prodloužíte nohy a postavu celkově zeštíhlíte.

Vysoký pas u kalhot
Vysoký pas u kalhot – Zdroj: Shutterstock.com

Výstřihy do véčka pro zúžení oblasti ramen

Trápí vás to, že jste spíše ramenatá? Pas máte jinak opravdu krásný, ale široká ramena snižují sebevědomí? Vyplatí se vsadit na trička s výstřihem do V, která zdůrazňují linii postavy a automaticky odtahují pozornost od oblasti ramen. Navíc, pokud zvolíte vertikální tvary, také tím přispějete na první pohled ke štíhlejší linii.

Svetr do véčka
Svetr do véčka – Zdroj: Shutterstock.com

Zvonáče pro delší nohy

I když se najdou odpůrci zvonových kalhot, zejména ženy nižší postavy už přišly na to, v čem tkví jejich moc. Na první pohled totiž prodlužují (a zároveň zeštíhlují) nohy, zejména pokud se zkombinují s podpatky. Vyzkoušíte i vy tento fígl?

 

Zdroj:

https://modniblog.cz/jake-obleceni-zestihli-vasi-postavu/

Štíhlá postava lusknutím prstů. Stačí zvolit správné oblečení

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!