Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Padnoucí džíny / foto: AlikeYou / Shutterstock.com

Jak a s čím by měly ženy v roce 2022 nosit džíny

Hledáte univerzální kousek, který se hodí na nošení v každém ročním období? Dámské džíny jsou dnes základem šatníku, který nemá obdoby. Kvalitní džínové kalhoty se každou sezónu těší oblibě u dívek bez ohledu na věk nebo životní styl a návrháři vytvářejí stále zajímavější modely v různých barevných variantách, tvořící originální stylizace.

Nejste si jisti, kde v České republice můžete koupit levné dámské džíny? Navštivte online platformu Shopsy. Stránky webu obsahují pouze ty nejlepší nabídky za výhodné ceny.

Typy dámských džínů - módní vzory

Co se týče trendů sezóny, diktují maximální zdrženlivost a demokracii v designu. Zapomeňte na efektní lesklé prvky a zářivé barvy. Odborníci doporučují vybírat dámské džíny v různých odstínech modré. 

Podívejte se na některé modely, které budou v této sezóně obzvláště žádané:

  • džíny s návratem z minulosti, které pomohou vytvořit zajímavé ležérní styly;
  • americké džíny, džínovina s mírně zvýšeným pasem;
  • slims pro vysoké a štíhlé dívky;
  • boyfriends s mírně zúženými kalhotami a trochu vypasovanou siluetou mohou být s klopami nebo bez nich.

Stojí za zmínku, že úzké džíny pro ženy jsou v této sezóně na ústupu, ale nechtějte je příliš schovávat - móda je cyklická a poptávka po těchto kouscích se může rychle vrátit.

K čemu nosit džíny pro ženy v této sezó?

Kvalitní džínové kalhoty se hodí k vytváření různých vzhledů. K neformálnímu a nejoblíbenějšímu oblečení patří tmavé dámské džíny v kombinaci s tričky nebo kostkovanými košilemi. Místo těžkých džínových kalhot můžete zvolit také džegíny, které budou slušet každé dívce se štíhlou a sportovní postavou.

Krásné dámské džíny klech ve střídmém designu budou vypadat dobře s jednobarevnými nebo potištěnými halenkami. V chladném období můžete k džínovým kalhotám zvolit mikinu, rolák, svetr a dokonce i bundu. Jako další doplněk se hodí batohy a tašky a také spojkové tašky.

V chladnějším období budete určitě potřebovat teplé oblečení. Mohou to být jakékoliv bundy, péřové bundy, bundy typu "parka", bombery, svetry. Kromě toho můžete bez obav nosit klasický kabát nebo mikinu.

Jaké boty se hodí k džínám pro dívky?

Pokud jde o boty, neexistují žádná omezení. Pár byste měli vybrat s ohledem na příležitost, osobní preference a životní styl. K večernímu vzhledu se hodí stylové lodičky, sandály na podpatku nebo kozačky. Na každý den se hodí tenisky, tenisky, mokasíny nebo dokonce boty na pevné podrážce.

Hledáte, kde koupit dámské rovné džíny nebo jiné džínové kalhoty? Shopsy nabízí široký sortiment značkových výrobků s rychlým dodáním v České republice za velmi příznivé ceny.

Jak a s čím by měly ženy v roce 2022 nosit džíny

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!