Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Prošívaná vesta / foto: shutterstock

Prošívané vesty jdou s podzimem ruku v ruce. Už je máte v šatníku?

Letošní podzim je velmi teplý, což hraje do karet prošívaným vestám, které se před nějakou dobou objevily na pultech obchodů v obchodních centrech. A rázem se z nich stal doslova trend! Jaké konkrétně nosit?

Vesty hlásí svůj velký comeback

I když se s námi nějakým způsobem „táhnou” rok co rok, v posledních měsících se dává vestám stále větší a větší slovo, když se mluví o sestavování nejlepších a nejmodernějších outfitů. A nezáleží na tom, jestli jsou z umělé kožešiny, dlouhé s vycpávkami na ramenou nebo právě prošívané, které se staly během letošního podzimu opravdu hitem.

Zůstaňme však u oněch prošívaných, které dokonale zahřejí po ránu, i když je ponecháte pouze rozevláté na oblíbené mikině. Vesta i díky své délce sahající pod kolena zajistí volný pohyb, ale i ono teplo, které vyžadujete. Bát se jí nemusíte v žádné kombinaci, což si ostatně nyní ukážeme.

Prošívaná vesta
Prošívaná vesta – Zdroj: Shutterstock.com

K elegantním i formálním outfitům

Na podzim nosíme leccos – z botníku neodstraňujeme ani tenisky, ani mokasíny, ani polobotky. Přibývají spíše kozačky, které měly v létě červenou. Prakticky veškeré takové obutí se hezky hodí k onomu trendu – k prošívané vestě.

Prošívanou vestu se tak nemusíte bát spojit s maxišaty, které doplníte o punčocháče a pásek, s kalhoty do pasu a nějakým příjemným topem či svetříkem, nakonec se však i dokonale hodí ke sportovnímu outfitu, kdy spojujeme teplákovou soupravu s pohodlnými teniskami.

Vyberte si vestu, která odpovídá vašim představám

Možná se setkáváte hlavně s delšími vestami rovného střihu. Těch je všude okolo nejvíce a jsou skutečně velmi vkusné. Pokud vás to k nim však netáhne, nemusíte se snu o prošívané vestě tak rychle vzdávat. V současné době existují i alternativy s výraznějším pasem, kdy jsou v pase doplněny o pásek nebo stahovací gumičku. Trendy jsou i zkrácené verze, které se však hodí spíše do teplejších podzimních dnů kvůli své délce.

 

Zdroj:

https://www.prozeny.cz/clanek/krasa-a-moda-trendy-prosivane-vesty-jsou-hit-podzimu-2022-jake-se-nosi-a-s-cim-je-kombinovat-84003

Prošívané vesty jdou s podzimem ruku v ruce. Už je máte v šatníku?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!