Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
spodní prádlo ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Jaro přichází. A s ním i luxusní spodní prádlo

Dámské spodní prádlo, které dokáže zakrýt nedostatky a naopak vyzdvihnout přednosti, nekoupíte na tržišti. Své kroky musíte směřovat k prověřeným obchodům světových, zvučných jmen.

Calvin Klein. Tommy Hilfiger. Tyto značky vám zaručeně zajistí kvalitu, pohodlné nošení a absolutní důraz na vaše přednosti.

Spodní prádlo Calvin Klein zkrotí bujné vnady a zdůrazní přednosti

Klein, Calvin Klein. I tak by se dala s nadsázkou parafrázovat hláška z Jamese Bonda. Zvučný název je dostatečnou vizitkou pro kvalitní dámské a pánské spodní prádlo Calvin Klein. Iniciály CK charakterizují jako obvykle kalhotky a podprsenky s nezapomenutelnou ikonickou gumou s logem. Dámské spodní prádlo Calvin Klein je minimalisticky pojaté – tedy žádné bombarďáky, nohavičky, krajky ani ozdoby. Přiléhavý strečový styl dokonale kopíruje postavu, přidává zadečku na výrazu a ubírá pocitu nadměrnosti. V dámských kalhotkách CK se cítí všechny hýžďové svaly jakoby obepnuty zpevňujícím, přesto pohodlným střihem. Elastické podprsenky Calvin Klein se rovněž neobejdou bez pevného, ale pružného pásku pod prsy, jenž dovede pozdvihnout přednosti a udržet je v přirozeném tvaru. Podprsenky CK dají vyniknout menším ňadrům, stejně jako zkrotí nepoddajné, bujné vnady. Bezešvé podprsenky a bezešvá tanga jsou vynikajícím doplňkem k večerním šatům, kde je každý šev navíc vidět a kazí výsledný dojem ze zajímavé róby.

Sexy značka Tommy Hilfiger nemůže chybět společnému šatníku muže a ženy

Sladěný šatník muže a ženy dokáže stylově vykouzlit Tommy Hilfiger. Dámské a pánské spodní prádlo Tommy Hilfiger je koncipováno v duchu souznění, pokud si stejnou značku zvolí jeden pár jako jedinečnou. Pánské boxerky v různých barvách a velikostech vynikají dlouhou životností – ta zaručuje kompaktní tvar i barvu bez vyblednutí po mnoho měsíců intenzivního nošení. Dámské podprsenky s moderními doplňky dovolí mladým ženám i odvážným dámám nechat kousek spodního prádla na odiv. Jak to? Vkusné doplnění podprsenky o síťovinu je společensky únosné i v momentě, kdy kousek síťové látky vykukuje zpod trička či ramínka tílka. Přivítejte jaro odvážným, přesto vkusným a slušivým spodním prádlem.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze