Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Boty Ipanema / foto: www.different.cz

Žabky, pantofle, sandály a tenisky patří k létu. Letos letí Ipanema, Paez a Converse

Léto patří obuvi, která přeci jen umožňuje chodidlům dýchat. Kdo by se chtěl pařit v ponožkách, že? Velmi populární jsou žabky, sandály a pantofle různého druhu. Obouvejte ale jen ty kvalitní!

Žabky obecně nejenom ortopedi na chodidlech svých klientů nevídají moc rádi. Ony jsou ovšem žabky a žabky. Ty kvalitní noze rozhodně neublíží. V tomto ohledu se vyplatí vsadit na osvědčenou značku. A celosvětové renomé.

Ipanema je v kurzu

Zárukou kvality je bezesporu značka Ipanema, jež se dokonce na žabky a sandály všeho druhu specializuje. Letní obuv z její dílny si našla své zákaznice v zemích po celém světě, a to včetně těch nejnáročnějších. Dámské boty Ipanema jsou zkrátka v celosvětovém kurzu.

Originální a pohodlné

Značka, která mimochodem byla pojmenovaná po čtvrti Ipanema v brazilském Rio de Janeiru, si před sedmnácti lety, kdy byla založena, položila za cíl změnit pohled veřejnosti na tento styl obouvání. A to se jí podařilo na výbornou. Žabky a sandále Ipanema jsou na pohled originální, ale především si v nich lebedí samotná chodidla. Jsou totiž nanejvýš pohodlná.

V kvalitních botách si nožka lebedí

Jinou letní a nadmíru originální obuv nabízí tentokrát argentinská značka Paez. A jak jinak než argentinskou obuví jsou boty Paez inspirovány. Na pohled tak trošku připomínají španělské espadrilky. Kvalitou materiálů a samotného zpracování je ale předhánějí. Nožka do takových botek vklouzne jedna báseň. A ráda v ní i zůstane.

Místo lodiček conversky

Když se k večeru trochu ochladí, nazujte si klasické conversky. Výhodou této značky je nadčasovost. Boty Converse se hodí jak k teplákům, tak k obleku. A trendem letošního léta je obouvat je k šatům. Zapomeňte tedy na lodičky a nazujte si tenisky. Nejenže budete trendy, ale také uděláte něco pro své zdraví. Chůze, jak je známo, je pro tělo nejlepším způsobem pohybu.

K tomuto článku není otevřena diskuze