Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hliníková okna / foto: Shutterstock

Bezrámová okna, to je ničím nerušený výhled!

V dnešní době jsou stále více žádána bezrámová okna a dveře, které nenarušují výhled do přírody. Rámy, lišty a rušivé statické sloupky již nejsou trendy. Využití čirého skla je v dnešní době více než módním výstřelkem. Interiérové ostění dobíhá přímo ke sklu. V důsledku kompozitního profilu jsou bezrámová okna dobrými izolanty.

Využití bezrámových oken

Bezrámová okna lze využít do moderních budov, kde je důraz kladen na dokonalý vzhled a maximální prostupnost světla do interiéru. Skla bezrámových oken jsou pevně vsazena do rámů, jež jsou umístěny ve fasádě. Zevnitř ani z venku tak usazení oken nepoznáte. Bezrámová okna jsou standardně ve fixní variantě. Na žádost konečného spotřebitele může být okno doplněno otevírací částí. Bezrámové zasklení je využíváno také pro sestavy posuvných dveří.

Možnosti snadného přesklení

Konstruktéři mysleli na možnost nečekané události. V případě rozbití lze bezrámová skla jednoduše vyměnit a to bez nutnosti bourání dalších okolních konstrukcí.

Výhody bezrámových oken

Pevné okenní tabule přináší hladkou plochu skla, čímž působí čistě a elegantně. Bezrámová okna přináší nerušené výhledy do okolí a těší se velmi dlouhé životnosti. Navíc mají výborné tepelně-izolační vlastnosti. Díky absenci rámu umožňují bezrámová okna vyšší prostupnost slunečního světla než okna klasická. Jsou ekologické, úsporné a nedochází k žádnému rosení skel.  Navíc je možné je kombinovat se všemi vchodovými dveřmi i posuvnými okny, ať už v provedení celoskleněném, hliníkovém nebo dřevěném. Bezrámová okna splňují certifikaci „Zelená úsporám“ i náročné evropské normy.

Vychytávky bezrámových oken

Bezrámová okna lze opatřit stínící technikou i nejrůznějšími čidly. Můžete je zapojit do režimu své chytré domácnosti.

Výroba na míru

Bezrámová okna se vyrábí standardně na míru konečného spotřebitele. Ekonomicky optimální velikost je do 6 x 3 m.  Lze je kombinovat se všemi typy vchodových dveří.

Bezrámová okna, to je ničím nerušený výhled!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!