Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ostraha objektu / foto: topsecurity.cz

Fyzická ostraha průmyslových objektů a staveb se nesmí zanedbat

Potřebujete, aby stavba nebo průmyslový objekt byla zabezpečena 24 hodin denně? Ideální volbou je využít mobilní fyzickou ostrahu, která bude objekt hlídat, k dispozici bude mít nejnovější technologie a v případě potřeby i psa.

Výhody fyzické ostrahy

Nespornou výhodou fyzické ostrahy je to, že v případě potřeby může ihned zasáhnout. Samozřejmostí je využití těch nejmodernějších technologií. V hlídaném areálu je možné využít detektory pohybu, kamerové i přístupové systémy. V případě narušení perimetru ale fyzická ostraha může ihned reagovat a situaci vyřešit. Pokud by ostraha objektů a majetku byla jinde než v areálu, bude nějakou dobu trvat, než se dostane na místo a to by mohlo v případě krádeže nebo vandalismu způsobit velmi vysoké škody. V případě hlídání objektu, jakou je například stavba, se využívá mobilní ostraha objektu, která má své mobilní zázemí s připojením na vlastní elektrocentrálu. Pokud se tedy stavba přesouvá, ostraha stavby je připravena na totéž.

Ostraha firemních objektů

Pokud necháváte hlídat firemní objekt nebo stavbu, vždy potřebujete strážné, kteří budou perfektně připravení. V bezpečnostní agentuře TOP security dbají na perfektní přípravu a  strážní patří k nejlépe vyškoleným na trhu. Důležitá je i jejich skvělá prezentace a udržení vysokého standardu služeb.

Pokud se jedná o rozlehlý areál nebo areál vzdálený od dalších objektů, zvolte ostrahu se psem. Díky speciálně vycvičenému psovi i psovodovi může dojít k zastrašení zloděje ještě před samotným pokusem o trestný čin. Ostraha firemních objektů tak bude profesionální.

Fyzická ostraha na míru

Jedním z nejdůležitějších kroků při výběru fyzické ostrahy je zajištění ostrahy na míru danému objektu. Bezpečnostní agentura by měla připravit takový návrh, který pokryje všechna možná rizika. Zabezpečení objektu vyřeší nejen fyzická ostraha, ale pomohou i zabezpečovací systémy v podobě přístupového a kamerového systému. Díky přípravě na míru získáte to nejlepší a nejvhodnější zabezpečení pro váš objekt, ať už je potřeba mobilní ostraha objektu nebo například ostraha objektu se psem.

Fyzická ostraha průmyslových objektů a staveb se nesmí zanedbat

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!