Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nejlepší stěhování / foto: www.stehovani-profigroup.cz

Jak probíhá stěhování s firmou PROFIGROUP

Všichni víme, jak obvykle probíhá klasické stěhování – stres, nepohodlí, námaha, komplikace, zmatky a vyčerpání.

To je bohužel více než často smutná pravda. Jak ale probíhá stěhování s profesionální firmou PROFIGROUP?

Kdo jsme?

Jelikož za sebou máme více než jedenáct set úspěšných stěhování bytů, domů i kanceláří, troufáme si tvrdit, že jsme profesionálové a odborníci ve všech ohledech. Prvotním kontaktem by měly být naše webové stránky, kde najdete veškeré užitečné informace, kontakty a poptávkový formulář, pomocí kterého vám rádi obratem uděláme nezávaznou cenovou nabídku zcela zdarma. Na základě dat a vámi poskytnutých údajů – žádné příplatky a skryté poplatky.

Jak stěhování probíhá?

V domluveném termínu přijedeme k vám domů, či do kanceláře a začneme. V případě potřeby vám zdarma zapůjčíme krabice na vaše věci a balicí materiál, nebo vám věci rovnou zabalíme. A to včetně odpojení elektrických spotřebičů a demontáže nábytku. O váš majetek bude postaráno v průběhu celého stěhování s nejvyšší péčí, pro případ nečekaných nehod jsme kryti dostatečnou pojistkou.

Po příjezdu do nových prostor veškerý náklad opět vyložíme, na místě vybalíme, nábytek smontujeme, elektroniku zapojíme a budete-li si to přát, také rozestavíme podle vašich instrukcí. S úklidem si také nemusíte lámat hlavu, všechen odpad, obalový materiál a staré nepotřebné věci ekologicky zlikvidujeme. Poradíme si i s nadměrnými břemeny, na stěhování jsme připraveni 24 hodin denně a pokud vám cokoliv nebude jasné, je vám zdarma k dispozici náš poradenský servis.

Jde to i jinak

Možná se vám zdá, že to všechno vypadá a zní až příliš krásně, ale spousty pochvalných referencí a stovky spokojených zákazníků hovoří za vše. Nejlepší je ovšem vlastní zkušenost, a proto se těšíme i na vás a vaši poptávku. Uděláme maximum pro to, aby stěhování bylo co nejšetrnější k vašemu zdraví, pohodě a také peněžence.

K tomuto článku není otevřena diskuze