Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ronaldo a Messi / foto: credit: ph.FAB / Shutterstock.com

Ronaldo a Messi na jedné fotografii. Louis Vuitton zaujal svou reklamou, hráči se nafotili zvlášť

Ještě před vypuknutím mistroství světa proslulá, luxusní značka Louis Vuitton vypustila do světa dobře promyšlenou kampaň. A svět zůstal v údivu, dokonce zcela fascinován. Božský Ronaldo a jeho věčný sok Messi se octli na jedné fotce.

Neuvěřitelná šachová partie

I když existují fotografie z fotbalových zápasů, kde Cristiano Ronaldo stojí nebo běží vedle svého profesního soka Lionela Messiho, jiných společných snímků z odlišného prostředí mají pramálo. Francouzská značka Louis Vuitton se však nyní rozhodla zapojit je do své velké reklamní kampaně. S fotografií, která na internetu nasbírala desítky milionů „lajků”, přišla ve správný moment a přinesla jedno hluboké poselství – vítězství je stav mysli.

Fotografie zachycuje dva nejlepší fotbalisty všech dob, kteří se v zamyšlení oddávají šachové partii, a to konkrétně na ikonickém kufru z dílny LV. Snímek vyvolal vlnu reakcí a tajemný vzkaz poukazující na to, že naše vítězství je odrazem naší mysli, se lidem dostal doslova pod kůži.

Šachová partie
Šachová partie – Zdroj: Shutterstock.com

Všechno má souvislost

Tato reklamní kampaň z dílny značky Louis Vuitton je však promyšlená do posledního detailu, i když se to na první pohled nemusí tak jevit. Pro oba hráče je totiž letošní mistrovství pravděpodobně poslední, a proto postavení šachů na kufru LV na fotografii není náhodné.

Rozložení šachů totiž napodobuje rozmístění figurek z dřívějšího duelu šachových mistrů z roku 2017. Dva nejlepší šachoví mistři, které lze také označit za rivaly, proti sobě usedli, ovšem celá hra skončila patem čili nerozhodně. A ostatně na to se poukazuje i fotkou z reklamní kampaně Luise Vuittona. A záhy motto: „Vítězství je stav mysli,” nabírá zcela jiného rozměru.

Fotbalové utkání
Fotbalové utkání – Zdroj: EFKS / Shutterstock.com

Hráči se na focení nepotkali

Samozřejmě po vypuštění fotografie se začalo spekulovat nad tím, jestli se nejedná o hru Photoshopu. A pravděpodobně ano. Záhy poté bylo vypuštěno propagační video ze zákulisí (to poté bylo i smazáno), které ukazuje, že se hráči fotili odděleně. I tak za ni dostali královsky zaplaceno. Ze spekulací vyplývá, že Messi obdržel kolem 1,7 milionů dolarů, Ronaldo pak 2 miliony dolarů.

 

Zdroj:

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/messi-ronaldo-partie-sachy-kufr-louis-vuitton-leibowitz.A221123_094758_eko-zahranicni_jadv

Ronaldo a Messi na jedné fotografii. Louis Vuitton zaujal svou reklamou, hráči se nefotili zvlášť

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!