Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Skladový kontejner / foto: https://www.kovobel.cz/

Skladový kontejner jako přístřešek na auto i jako praktický sklad

Každý majitel venkovního pozemku musí dříve či později vyřešit složitý problém v podobě skladování nářadí, dřeva, automobilu a dalších prostředků. Rozhodně není nutné ztrácet čas se zdlouhavou výstavbou klasického přístřešku, protože existují mnohem lepší způsoby.

Bez práce

Nezáleží na tom, zdali zrovna řešíte jednoduchý přístřešek na auto, úschovnu sena nebo jakýkoliv další problém, ideálním řešením je totiž skladový kontejner. Jedná se o decentní plechovou konstrukci, která s sebou přináší pořádnou mechanickou i chemickou odolnost, desítky let bezproblémové životnosti a multifunkční využití. Výhodou je i nízká hmotnost, a tak se dají jednotlivé produkty převážet s pomocí vysokozdvižného vozíku.

Výroba kontejnerů probíhá pod křídly známé společnosti Kovobel, jež se ve svém odvětví pohybuje již od roku 1966. Více než padesát let zkušeností znamená celou řadu dodatkových služeb i možných úprav, které si navolíte přesně dle vašich přání. Fantazii se meze nekladou.

Skladový kontejner

Veškeré vybavení

Například v případě zmíněného přístřešku na auto se vám budou zajisté hodit dvoukřídlé dveře, boční vstup pro pohodlný přístup na místo řidiče, nájezdová rampa a samozřejmě ochrana proti krádežím. Populární volbou je i jednoduchý plechový sklad. Jaké vybavení mu bude slušet?

Oceníte zejména přehledný regálový systém, možnost vyztužení střechy, držáky lahví, dřevěnou podlahu, bezpečnostní závoru nebo vedení vidlí vysokozdvižného vozíku. Ať už máte jakékoliv plány, společnost Kovobel vám pomůže je zrealizovat.

Nejdříve se podívejte na internetové stránky pod vloženými odkazy a získejte inspiraci díky přiloženým informacím a fotografiím. Poté použijte některý z uvedených kontaktů a domluvte si nezávaznou konzultaci.

K tomuto článku není otevřena diskuze