Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bylinky a hubnutí / foto: shutterstock

Bylinky na hubnutí, které pomohou zatočit s nechtěnými kilogramy

Trápí vás kilogramy navíc? Chcete se zbavit posledních gramů, které vám stojí v cestě za krásnou a štíhlou postavou? Je načase vsadit na bylinky na hubnutí, které jsou efektivnějším pomocníkem než jakékoli diety.

Většina žen v okamžiku, kdy chce zhubnout, sází především na diety. Některé z nich jsou až drastické a zdraví jenom škodí. Dámy by však udělaly daleko líp, kdyby raději vsadily na bylinky na hubnutí, které jsou zdatnějším pomocníkem v boji proti nechtěným kilogramům. Navíc neruinují zdraví a možná si je zrovna pěstují ve své bylinkové zahrádce.

Kontryhel zlepšuje metabolické pochody i pročišťuje tělo

Zejména kontryhel má většina žen ve své zahrádce. Důvodem toho je to, že kontryhel ulevuje od bolestí při menstruací, také jí dodává pravidelnost. Kromě toho umí i zlepšit metabolické pochody v těle a pročišťuje tělo, což je při hubnutí velice důležité.

Další a taktéž užitečnou vlastností je úleva od zavodnění. Kontryhel pomáhá dostat veškerou zadržovanou vodu ven.

Bylinky

Kopřiva také podporuje metabolismus

Je všeobecně známé, že při hubnutí je důležité podpořit především metabolismus člověka. Když bude metabolismus aktivně fungovat, budou se tuky rychle spalovat. A to povede k úbytkům na váze. Ptáte se, jak podpořit správné fungování metabolismu? Co třeba kopřivou?

Kopřiva totiž funguje podobně jako zmiňovaný kontryhel. Také podporuje chod metabolismu. Navíc má pozitivní vliv na krevní oběh a také na hladinu cukru v krvi. Stačí si z ní připravit čaj nebo odvar.

Kopřiva

Máta peprná potlačuje chuť k jídlu

Třetí bylinkou na hubnutí, na kterou nedáte dopustit v boji proti přebytečným kilogramům, je máta peprná. O této bylince se ví, že podporuje trávicí soustavu a ulevuje od mnoha problémů, které s ní souvisí. Kromě toho umí potlačit chuť k jídlu, což se během hubnutí hodí. Ochrání vás ku příkladu před chutí na sladké nebo na nezdravé potraviny z fastfoodu.

Bylinky na hubnutí, které pomohou zatočit s nechtěnými kilogramy

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!