Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zdravá ryba / foto: shutterstock

OmegaMarine: A vy máte dost omega-3 kyselin?

Nízké hladiny omega-3 kyselin jsou v Česku poměrně běžné. Ryby se totiž v našem jídelníčku vyskytují zřídkakdy. Naštěstí existuje spousta způsobů, jak je tělu doplňovat. Ne, nemáme na mysli rybí olej. Stačí si pořídit doplněk stravy ve formě tablet.

Jedním z těchto doplňků je i OmegaMarine, v němž najdete lososový olej od firmy Nordlaks. Tento olej je nejčerstvější na světě a v ČR se neprodává v žádném jiném produktu než právě v OmegaMarine od NaturMed. Doba od ulovení ryby po zpracování oleje nepřekrauje 75 minut. A co tedy říkají OmegaMarine recenze?

Losos na talíři

V čem OmegaMarine vyniká?

V oleji z lososa najdete specifické složení omega-3 mastných kyselin. Neobsahují pouze EPA a DHA (dvě nejznámější kyseliny), ale i DPA. Pro tělo je lepší, když mu dodáte všechny tyto tři omega-3 mastné kyseliny najednou. Udržíte si tak zdravé srdce, oči i mozek.

Doplňky stravy s omega-3 by měl užívat téměř každý Čech. Dle zdravotnických institucí je totiž potřebuje každý, kdo aspoň třikrát týdně nekonzumuje tučné mořské ryby (losos, sleď, makrela, tuňák, sardinka).

Konzumace ryb

Možnost zkušebního balení

Nedostatek ryb trápí i Radka, autora Ecoblog.cz. Pro doplnění omega-3 mastných kyselin si vybral právě přípravek OmegaMarine a na svém blogu popsal, jaká je jeho OmegaMarine zkušenost.

Radek si objednal nejdříve zkušební balení za 49 korun. To vám přijde domů v obálce, v níž naleznete i složenku na zaplacení této částky. Předem se neplatí, protože kdybyste se nakonec rozhodli objednat si balení na celý rok, prvotní zkušební balení platit nebudete.

Berou se dvě kapsle denně, můžete je konzumovat společně, nebo jednu ráno a druhou večer. Jsou zcela bez chuti.

Radek chválí, že je OmegaMarine vyráběn na základě dlouholeté norské tradice a olej je získáván z masa lososů z nejčistších vod norských fjordů. Recenze vyznívá pozitivně. Nejste-li si jistí nákupem, pročtěte si ji.

K tomuto článku není otevřena diskuze