Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
MiDo Harfa / foto: midoharfa.cz

MiDo Harfa: Stylové moderní bydlení v srdci Prahy

Hledáte moderní bydlení v metropoli, které snoubí komfortní městský život s klidnou oázou zeleně? Pak vám padne do oka vznikající rezidence MiDo Harfa.

Nachází se na předělu mezi Libní a Vysočany, konkrétně mezi ulicemi Drahobejlova a Ocelářská v Praze 9. Zbrusu nový developerský projekt láká nejen stylové bydlení, ale i klid a soukromí díky uzavřenému zelenému vnitrobloku.

Dokonalá oáza uprostřed velkoměsta

MiDo Harfa nabízí 150 bytových jednotek s různými dispozicemi, které uspokojí prakticky každého potenciálního zájemce. Do nabídky se dostaly atraktivní mezonety i byty se střešními terasami s nádhernými výhledy do zeleného vnitrobloku. Autoři projektu si dali za cíl propojit moderní městské bydlení s přírodou, což je patrné na každém kroku.

Byty jsou navrženy s ohledem na velkorysé prostorové řešení a pohodlí. Energetická náročnost budovy bude spadat do třídy B, což v praxi znamená nízké náklady na energie a ekologický charakter. Za zmínku stojí také dva nebytové prostory v přízemí, díky kterým projekt získá retailové služby.

Městský život bez kompromisů

Lokalita, kterou Metrostav Development pro své nové byty ve Vysočanech zvolil, je v posledních letech na vzestupu. Tato část Prahy prochází proměnou z průmyslové zóny na moderní rezidenční čtvrť. V okolí se již nyní nachází vše, co je nezbytné k plnohodnotnému městskému životu. Nákupní centrum Galerie Harfa, restaurace, kavárny, parky a sportoviště jsou doslova na dosah ruky.

MiDo Harfa

Přestože je MiDo Harfa situována jen kousek od centra města, v okolní panuje překvapivé ticho, které je hlavní esencí perfektní kombinace městského života a klidu. Vše potřebné se nachází jen pár minut chůze - školy, pošta, zdravotnická zařízení, ale i stanice metra Českomoravská a tramvajové zastávky.

Zenová zahrada

Jedním z největších lákadel rezidence MiDo Harfa je její zelený vnitroblok. Tento uzavřený prostor je navržen tak, aby poskytoval maximum soukromí a bezpečí. Je to ideální místo pro relaxaci po dlouhém dni – místo, kde lze v klidu relaxovat s knihou či se sluchátky na uších. Anebo si jen tak užívat ticha a klidu v centru města.

Za pouhých deset minut chůze se přitom přemístíte do malebného parku Podviní, kde se nachází příjemná restaurace, cyklostezka a hřiště pro děti. Ten je ideálním místem pro rodinné výlety nebo sportovní aktivity na čerstvém vzduchu.

Standardy a vybavení

Developer klade velký důraz na kvalitu a design. Ve spolupráci s architekty a předními českými designéry zvolit prvotřídní materiály a vybavení, které zajistí, aby se budoucí rezidenti ve svém    novém domově cítit skvěle. Standardní vybavení zahrnuje vinylové podlahy, kvalitní obklady a dlažby, stejně jako moderně zařízené koupelny. Každý byt si lze přizpůsobit na míru svému vkusu výběrem z několika odstínů.

MiDo Harfa

Kdy bude MiDO Harfa k nastěhování?

Projekt MiDo Harfa má jasně stanovený harmonogram výstavby. Zahájení prodeje je plánováno na druhý kvartál roku 2024, stavba začne ve třetím kvartálu téhož roku. Hrubá stavba by měla být dokončena ve třetím kvartálu roku 2025 a kolaudace stavby je plánována na první kvartál roku 2026. Byty budou k nastěhování ve třetím kvartálu roku 2026.

Informace o dostupných bytech a možnostech financování najdete na oficiálních stránkách projektu midoharfa.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze