Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hotel Holešovice / foto: Hotel Absolutnum

Prožijte víkend v pražských Holešovicích

Chcete strávit víkend v našem hlavním městě nebo tam máte obchodní jednání a potřebujete se cítit jako doma? Není nic důležitějšího, než si vybrat správný hotel.

Poloha

Když pojedeme do nějakého velkoměsta, jako je například Praha, mezi kritické požadavky patří poloha hotelu. Častokrát zajdeme na večeři, do divadla či na koncert v centru a není nic horšího než se po příjemném večeru dlouho trmácet někam na periférii. Boutique hotel Absolutnum v malebných Holešovicích vám poskytne příjemné ubytování blízko centra a nejen to.

Úroveň odpočinku

Кaždý člověk má požadavek na určitou úroveň luxusu, který od hotelu a jeho pokojů očekává. Vyspat se po náročném dni v krásném a pohodlném pokoji je něco, co si asi každý návštěvník přeje. Klimatizace, internet, satelitní TV nebo třeba trezor jsou samozřejmostí. V pokojích také najdete podlahové vytápění, minibar a koupelnovou kosmetiku.

Pokoj s výhledem na Prahu
Pokoj s výhledem na Prahu

Snídaně a gastronomie

Jedna z nejdůležitějších věcí pro úspěšný den je pořádná snídaně. Je už jedno, zdali preferujete míchaná vejce, ovesnou kaši, nebo pečivo. S prázdným ranním žaludkem bude nejen špatný den, ale pokud jste obchodník, zřejmě i neúspěšná jednání. Hotel v Holešovicích Vás v tomto ohledu na nadcházející chvíle ve městě dobře připraví. Pokud dáte hotelové restauraci přednost i večer, čeká vás příjemné posezení u krbu. Otevřeno je do 23 hodin a pochutnat si můžete na kulinářských specialitách české i mezinárodní kuchyně.

Relaxace

Pokud máte rádi relaxaci pro tělo v pravém slova smyslu, wellness hotel v Praze vám poskytne odpočinek v sauně i vířivé vaně. Rovněž můžete navštívit vertikální solárium s kolagenem. Nabídku doplňuje nabídka různých masáží, jako je třeba relaxační infinit, exotická masáž a různé druhy peelingu. Po takovém dni se každému bude spát jako v bavlnce.

Sauna v hotelu Absolutnum
Sauna v hotelu Absolutnum

K tomuto článku není otevřena diskuze