Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Karlín Praha / foto: shutterstock

Pražský Karlín - ideální destinace pro soukromé i služební cesty

Pokud se chystáte navštívit naše hlavní město, jistě budete přemýšlet, v jaké městské části zvolíte vhodné ubytování. Jako jedna z nově preferovaných oblastí se jeví městská část Karlín.

Pokud se chystáte navštívit naše hlavní město, jistě budete přemýšlet, v jaké městské části zvolíte vhodné ubytování. Jako jedna z nově preferovaných oblastí se jeví městská část Karlín, která díky urbanistickému vlivu poslední dobou  nesmírně zkrásněla a otevřela tak lidem nový pohled na tuto malebnou krajinu, která se rozkládá mezi mezi Rohanským nábřežím a údolím řeky Vltavy.

Dostupnost

Velkou výhodou této části je snadná dostupnost do centra - Karlín leží v těsné blízkosti autobusového nádraží Florenc a je též velmi dobře obsluhován linkou metra B, což jistě ocení jak turisté putující za známými pražskými památkami, tak lidé, kteří přijíždí do Prahy za účelem služební cesty. Jako vhodná volba hotelu Karlín se jeví například Hotel Royal Prague.

Tento hotel v Praze 8 ve stylu boutique  je charakteristický tím, že pozdvihuje současnou eleganci a klade důraz na tradici moderní a nadčasové architektury. Nachází se přímo ve středu Business City, jen 2 stanice metrem od centra Prahy. Leží v blízkosti všech hlavních pražských památek a Pražského hradu.

Úroveň hotelu

Ubytování Hotel Karlín Royal Prague nabízí celkem 196 komfortně vybavených pokojů a apartmánů zařízených pro současné potřeby moderních cestujících a obchodních partnerů. Interiéry jsou elegantně a vkusně vybaveny a zajišťují tak maximální pohodlí během pobytu i pro náročnější zákazníky. V jednotlivých pokojích se nachází trezory, satelitní TV, klimatizace, příslušenství pro přípravu kávy a čaje a minibar. Celý hotel pokrývá síť vysokorychlostního internetu, který je hostům k dispozici zdarma.

Služby a zařízení

Hosté hledající relax a odpočinek mohou využít hotelového wellness centra se saunou, relaxační místností a místností s vonnou párou, nebo si mohou vybrat z široké nabídky relaxačních masáží či kosmetických služeb. Sportovci využijí hotelové fitness studio se stroji Technogym.

Den příjemně zakončíte v hotelovém Lobby baru, kde si v diskrétním prostředí vychutnáte sklenku dobrého nápoje. Vybírat lze z široké nabídky alkoholických i nealkoholických drinků, točených piv, či kvalitních středomořských vín.

Pražský Karlín - ideální destinace pro soukromé i služební cesty

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!