Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dovolená na lodi / foto: shutterstock

Jaká dovolená letos frčí? Přece ta na lodi!

Staňte se kapitánem vlastní lodi a zažijte jedinečný pocit svobody a volnosti, který nabízí plavba po vodě.

Pokud máte jen trochu dobrodružnou povahu a již vás omrzelo trávit dovolenou na jednom místě, určitě byste měli vyzkoušet dovolenou s motorovým člunem. Kromě nových zkušeností se můžete těšit na skvělé zážitky a zajímavá místa, která můžete spatřit pouze z lodní paluby. Pro své dobrodružství můžete zvolit některou z našich přehrad, nebo se vydat na plavbu po moři do blízkého Chorvatska, které vás uchvátí kouzelnými plážemi, divokými útesy či tajemnými jeskyněmi.

Že jste ještě nikdy člun neřídili? Nevadí!

Nemusíte se obávat, pokud nemáte předchozí zkušenosti s plavbou či řízením motorového člunu. Půjčovna motorových člunů v Praze vám nabídne takový člun, na který nepotřebujete žádné zkoušky ani žádný průkaz. Plavit se můžete všude, kde to plavební mapa povoluje, a dokonce ani v zahraničních vodách nemusíte řešit plavební průkaz, povolení a ani mořskou známku. S ovládáním motorového člunu si také nemusíte dělat starosti. Jde o poměrně jednoduchou záležitost, navíc vás v půjčovně motorových člunů před plavbou proškolí a poskytnou potřebné informace, jak se člunem manipulovat.

Zahraniční i tuzemská dovolená

Chorvatské pobřeží je sice na dovolenou s motorovým člunem vyhlášené díky své rozmanité členitosti, avšak pokud se vám zrovna nechce cestovat do zahraničí a se ptáte se, kam zajet s motorovým člunem u nás, možností se nabízí také mnoho. Častým cílem bývají přehrady Slapy, Orlík, dále pak řeka Vltava či Labe. Stačí si jen zařídit pronájem motorových člunů v Praze a můžete plout všude, kde to stav hladiny a sjízdnost řek dovolí. Bližší informace o povolených úsecích pro plavbu se spalovacími motory si jednoduše zjistíte u Státní plavební správy.

Jaká dovolená letos frčí? Přece ta na lodi!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!