Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
James Dean Prague / foto: www.jamesdean.cz

Navštivte originální americkou diner restauraci

Patříte mezi degustátory, kteří si rádi pochutnávají na něčem novém? Není nad nový a neotřelý gastronomický zážitek! Navíc v prostředí, které se běžné restauraci naprosto vymyká.

Pokud byste rádi dostali nějaký dobrý tip, tady je. Navštivte originální americkou diner restauraci, navštivte nejlepší klub v Praze. Do Ameriky ovšem nejezděte – je to daleko a stálo by to zbytečně moc peněz. Vydejte se do baru v Praze 1 a pochutnejte si nejen na vynikajícím jídle, ale i pití. Zažijte neopakovatelnou atmosféru, kterou vám bar Praha 1 nabídne. Zakousněte se do neuvěřitelně chutného hamburgeru nebo cheeseburgeru, vychutnejte si báječný koktejl. A to všechno v autentickém prostředí US diner stylového nábytku.

Všem fandům Ameriky 50. let!

Pokud fandíte Americe padesátých let, rozhodně vás při návštěvě baru v Praze 1 zaujmou autentické originály přehrávačů starých desek. Určitě se zastavíte u automatů na cigarety, které vás okamžitě přenesou do Spojených států 50. let. Když spojíte tuto neuvěřitelnou atmosféru s vynikajícím jídlem a pitím, jistě uznáte, že návštěva klubu Praha 1 je naprosto nezbytná. Když už nyní o této možnosti víte, vemte s sebou i své kamarády a známé, protože dobrá parta tu správnou zábavu ještě umocní.

Vyměňte snídani v trávě za snídani v Americe

Takže, vážení, ať už máte či nemáte rádi Ameriku, dobré jídlo a pití určitě rádi máte. Americká atmosféra vás sice bude chtít vcucnout, ale vy si určitě poradíte a dokážete ji odfiltrovat, pokud vám bude vadit. Většina návštěvníků ji ale přivítá, protože kulinářský zážitek, který na hosty čeká, ještě umocní. Prostě klub v Praze 1 je jednička! Když už nic jiného, zaskočte alespoň na pravou americkou snídani: dvě vejce, toast, párek, slaninu a čerstvý džus.

Navštivte originální americkou diner restauraci - nejlepší klub v Praze

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!