Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Meg Ryan / foto: dailymail.co.uk

Meg Ryan přibrala přes půl metráku

Hollywoodský miláček Meg Ryan musí podstupovat hotové peklo, aby vypadala jako tlustoprdka.

Šestačtyřicetiletá herečka přibrala 63 kila kvůli novému filmu, komedii nazvané “My Mom's Hot Boyfriend.” Ale oproti některým kolegyním, které se vrhají do diet či tloustnutí podle toho, koho mají hrát, Meg si na sebe musí „jen“ nechat narvat odporný filmový obleček plný tukových polštářů. Nebo spíš peřin.

magazin.cz

 

Populární blonďatá star musí snášet tuhle šílenou transformaci, při které přibere přes půl metráku, každičký natáčecí den. Její metamorfóza z hezké ženy v odulou paní neurčitého věku trvá maskérům dlouhé tři hodiny. Ale Meg to dělá nejspíše ráda, tvrdí totiž, že se jí líbí „charaktery, které jsou celé o proměnách“. A tady o magické změně není pochyb.

 

To všechno kvůli Banderasovi

To, že Hollywood už je vážně jedna velká rodina, dokazuje fakt, že v novém filmu bude Meg Ryanové hrát syna herec jménem Colin Hanks. Ano, to příjmení není náhoda, Colin je synem Toma Hankse, který hrál Meg Ryanové milence hned v několika filmech, hlavně pak v Samotáři ze Seattlu.

 

Colin Hanks tu hraje agenta FBI, který se vrací domů po tříleté misi a objeví tam místo své korpulentní matky hotovou obryni. Jenže jedna noční můra stíhá druhou.

 

Nejenže z matky se stala slonice, ale ukáže se navíc, že ji bude muset potají sledovat na každém kroku, protože její nový neodolatelný přítel Antonio Banderas je možná mezinárodně hledaný zloděj uměleckých děl. Jestli je to pravda, to se teprve ukáže.

Možná si tenhle krasavec prostě jen potrpí na obrkorpulentní dámy. To se zjistí až tehdy, pokud se filmové tlustoprdce z lásky k Banderasovi podaří zhubnout.

magazin.cz

 

Nebylo by lepší to zahrát?

Král herců Laurence Olivier se kdysi divil Dustinu Hoffmanovi, proč každou roli chce hrát tak opravdově, až si skoro zhuntuje zdraví. Natáčeli spolu zrovna slavný film Maratónec.

 

Hoffman přišel na plac, měl hrát opilého, takže celou noc prohýřil, aby to pak zahrál co nejlépe. Takhle to svému kolegovi také vysvětlil. Olivier se na něj podíval a zeptal se: „A nebylo by lepší to zahrát?“

 

Třeba taková Renée Zellwegerová si to nejspíše nemyslí. A tak kvůli roli baculky Bridget Jones přibrala spoustu kil, po natáčení je zas složitě shazovala, když se natáčel druhý díl, zase tloustla. Kdyby poslechla radu kolegy Oliviera, mohla si ušetřit dost trápení. Třeba by jí taky vyrobili nějaký slušivý tukový obleček, jako má Meg Ryan…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 160