Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Harry Potter a Relikvie smrti - 1. / foto: Shutterstock

Supertajný scénář z posledního Pottera venku

Tajný scénář je na veřejnosti a odhaluje tajemství.

Bedlivě střežený scénář k očekávanému snímku na motivy poslední knihy Harryho Pottera (Relikvie smrti) se ztratil. Filmaři ho podle všeho zapomněli v hospodě, když vyrazili na flám. Teď mají fakt velký problém.

Nečekané zvraty
Materiál, který má 118 stran, byl nálezcem předán britskému bulvárnímu listu The Sun. Našel se prý v jednom z podniků, do kterého mimochodem rád chodí představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe.

Scénář nesl označení „soukromé a důvěrné“, to už ale neplatí. Novináři z něj vyčetli opravdu zajímavé věci, například to, že se poněkud odchyluje od knižní předlohy a obsahuje nečekané zvraty.

Ohrožení úspěchu

Scénář byl navrácen filmovému studiu Warner Bros, které okamžitě spustilo vyšetřování, jak se tak cenná věc mohla zatoulat a ohrozit finanční úspěch filmu. Ten stál mnoho miliard korun a diváci od něj očekávají mimo jiné překvapení.

Vyšetřování ale zřejmě nebude příliš složité. Ve zmíněné hospodě totiž oslavoval filmový štáb konec natáčení. Tu noc s nimi však Daniel Radcliffe podle všeho nebyl, takže podezření padá na někoho jiného.

Film má netradiční scénář i proto, že je rozdělen na dvě části. Ta první se v kinech objeví letos v listopadu, druhá bude následovat v červenci příštího roku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20