Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Policie si spletla filmovou scénu s místem činu

Dobře postavená scéna hororového filmu má být přesvědčivá. Ale že si ji s místem činu spletli policisté a neuvěřitelných osm hodin vyšetřovali, co se tu odehrálo, je až neuvěřitelné. Přesto se to stalo.

Pokoj jako z hororu
K omylu došlo, když byli do hotelu George Washingtona zavoláni hasiči. Těm se naskytl pohled na stříkance krve na podlaze i na stěnách, láhve alkoholu poházené po celém hotelovém pokoji a "kus skalpu, na kterém ještě byly vlasy".

Jeden z vyšetřujících policistů prohlásil, že je to "nejhrůzostrašnější místo vraždy", které za pětatřicet let práce ve sboru viděl.

Pokoj z hororu
Podle listu Metro se vyšetřovatelé pustili do práce a trvalo jim osm hodin, než si uvědomili, že jde o filmovou scénu. Náhodou totiž zabloudili do natáčení filmu New Terminal Hotel, v němž hrál již zemřelý Corey Haim (†38).

Hrůzostrašnou scénu tam filmaři nechali pro případ, že by bylo zapotřebí ještě nějakou dotáčet... A pak se na ni zapomnělo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8