Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Lucie Vondráčková a Michal David: Byla to láska!

Song Byla to láska má ambice se stát novým megahitem!

Po megahitu Dlouhá noc Heleny Vondráčkové, kterou napsal Michal David společně s Hankou Sorrosovou, přichází tato autorská dvojice s další povedenou a velice chytlavou peckou s názvem Byla to láska!

Tentokrát jde ale o duet a to navíc dvou nejoblíbenějších českých hlasů současnosti, držitelů zlatých zrcátek TýTý 2010 - Lucie Vondráčkové a samotného autora hudby Michala Davida. A povedlo se! Singl Byla to láska má správný rytmus i melodii a společně s vychytaným textem se snadno vryjí pod kůži a nepustí.

A aby fanoušci dostali opravdu vše, tak se Lucie s Michalem ještě společně pustili do videoklipu. Natáčelo se po celé Praze několik dní a nocí, zapojilo se přes 80 tanečníků a oba interpreti si vyzkoušeli jaké to je se prohánět v luxusním voze Rolls-Royce.

Pohodový, veselý, ale ne zamilovaný. Že duet není o lásce dvou lidí, jak by se na první pohled mohlo zdát, již před časem upozornil i Michal David: "Není to o lásce nás dvou, tomu by těžko někdo uvěřil, že? Je to o tom, že nás spojuje moje láska k muzice a její k tanci."

Na videoklip Byla to láska se můžete exkluzivně podívat zde:



Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3