Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Kuriózní úmrtí při sexu

Mnozí z nás by možná chtěli zemřít při tak příjemné činnosti, jako je sex. Následující případy kuriózních úmrtí při erotických hrátkách vás možná vyvedou z omylu, že smrt při sexu je tím nejlepším odchodem ze světa...

Pánové, dokážete si představit život se šesti sexuchtivými ženami? Pro někoho by to byl možná sen. Ale nigerijský obchodník jménem Uruk Onoja by vám takový život rozhodně nedoporučoval. Kdyby ovšem žil…Uruk Onoja svůj harém zkrátka moc nezvládal. Nezaujal místo vládce podřízených žen, ale musel snášet jejich žárlivost. Pět manželek si totiž myslelo, že se jejich muž více věnuje manželce šesté, která byla nejmladší a také nejkrásnější a nejpřitažlivější. A co s tím pět žárlivých žen udělalo? Plnění manželských povinností si vymohly násilím! Vzaly do rukou nože a  klacky, vrhly se na svého muže a jedna po druhé ho znásilnily. Nigerijský obchodník tento útok svých žen nepřežil, zemřel na selhání srdce. Pět jeho manželek bylo obviněno ze znásilnění s následkem smrti.

S konzumací alkoholu by se to nemělo přehánět. To platí i při erotických hrátkách. Bujaré popíjení alkoholu se nevyplatilo mladému namibijskému páru. Dvojice si chtěla užít sex na louce, pod vlivem alkoholu si však zřejmě spletli louku se silnicí. Sexu se tak dvojice oddávala přímo uprostřed vozovky. Příjemnou chvilku ji pokazilo nákladní auto, které je srazilo. Oba milenci byli na místě mrtví. Mladých životě je sice škoda, ale alespoň milenci zemřeli při příjemné činnosti.

magazin.cz

 

Že by měl člověk být při sexu opatrný, to dokazuje smrt mladého páru z Jižní Karolíny. Milenci vylezli na střechu, kde si v noci chtěli užít romantické milování. Zda se tehdy jednalo o nešťastnou náhodu, nebo o zápal vášně, to nikdo neví. Milenci každopádně ze střechy spadli. Pád z patnácti metrů nepřežili. Ráno našel dvě nahá těla taxikář. Ten si nejprve myslel, že dvojice utrpěla nějakou nehodu. Později se však našlo jejich oblečení na střeše a vše se vysvětlilo.

O ironii osudu šlo zřejmě v případě smrti při sexu, který zažil jeden zaměstnanec jistě americké pohřební služby. Jose Agustino Noha nepoužíval svou černou služební dodávku pouze k převážení rakví, ale také k erotickým hrátkám se svými milenkami. S jednou svou milenkou v autě po sexu usnuli, a bohužel se už nikdy neprobudili. Pár totiž zapomněl na vypnutí motoru a udusil se výfukovými plyny.

 

Infarkt při sexu? Lékaři se s těmito případy setkávají stále častěji a častěji. Pokud však infarkt při sexu utrpí třeba viceprezident Spojených států amerických, je skandál na světě. Možná by mohl žít politik a také nadšený sběratel umění Nelson Rockefeller déle, kdyby jeho milenka zavolala dříve. Ona však nejdříve politika oblékla do obleku a posadila do křesla v jeho kanceláři, aby zabránila skandálu. Na život svého milence v té době žena nejspíš nemyslela.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1