Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Ženské zlozvyky, které štvou muže

Asi každý má nějaký ten zlozvyk. Většinou se objevují nezávisle na pohlaví, ovšem typicky ženských zlozvyků je celá řada. Dámy, možná, že jsou vlastní i vám.

Špulení rtů

Jistě znáte tu „módu“ fotek, na kterých ženy a dívky až nepřirozeně špulí rty. Dotyčné ženy si zřejmě myslí, že jim to dodá na půvabu, ovšem opak je pravdou. Snad žádnému muži to nepřipadá atraktivní.

magazin.cz

 

Loupání laku na nehty

Tak tohle zná asi každá žena. První den jsou nalakované nehty nádherné, ovšem od druhého dne už je to horší. Začíná to drobnými škrábanci, potom se lak začne po kousíčkách loupat. A vtom zasáhne žena. Začne testovat pevnost laku a postupně ho odlupovat. A pokračuje k dalšímu a dalšímu prstu. Nehty si pak nalakuje znovu, aby se celý kolotoč mohl opakovat.

 

Výloha jako zrcadlo

Víte, proč ženy tak často zírají do výloh? Nejenom, že si prohlížejí vystavené zboží, ale také jim výloha jistým způsobem nahrazuje zrcadlo. Zkrátka kontrolují, jak vypadají. A to je typicky ženský zlozvyk. Mužům zkrátka stačí zrcadlo doma.

magazin.cz

 

Upravování podprsenky

Tak tuto neřest mít muži opravdu nemohou. A ženám podprsenka vždy nesedne úplně ideálně. Spadlé ramínko, tlačící kostice, škrcení – to vše omezuje. A proto to neustálé upravování.

 

Prohrabování vlasů

Některé ženy si neustále upravují vlasy, další si s nimi hrají a jiné si je neustále jen tak prohrabují prsty. Snad žádná žena nedokáže chvíli nechat své vlasy na pokoji a nevěnovat jim žádnou pozornost. Přitom si to dámy mnohdy ani neuvědomují.

magazin.cz

 

Hraní si se šperky

Při čtení, práci na počítači nebo jen tak při sezení v kavárně si ženy často nevědomky hrají se svými šperky. Třeba si jen tak neustále sundávají a nandávají prstýnek, jezdí přívěskem po řetízku nebo si hrají s náušnicemi. Dámy, je to i váš případ?

magazin.cz

 

Rovnání věcí

Mnoho žen má potřebu něco urovnávat. Ať už se jedná o knihy v knihovně, vázu na stole nebo třeba věci na polici. Ženy zkrátka potřebují mít vše v naprostém pořádku, vše má totiž svůj řád. A ten mnohdy chápou právě jen samy ženy. Muži většinou toto ženské chování moc nechápou.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!