Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vášnivý sex / foto: shutterstock

Cuckold je uspokojen, pouze když má parohy

Mnoho manželství skončilo tím, že manžel přišel na to, že manželka, slušně řečeno, zanáší. Ovšem jsou i páry, kde by to bez toho, aniž by manželka měla sex s jinými, nefungovalo.

Manžel cuckold je submisivní a vzrušuje ho, když ho žena svým intimním chováním a podváděním ponižuje.

Mužů, kteří v sobě najdou cuckolda, je poměrně dost

Muži kolikrát o sobě ani netuší, že by je nevěra manželky, pokud by u toho mohli být přítomni, vzrušovala. Hodně mužů zastává názor, že kdyby žena podvedla, tak ji opustí. Po pár letech s tím ale přijdou sami. S tím, že by svoji vlastní ženu chtěli vidět v náručí jiného. Některé muže vzrušuje to, že je žena, tím, že souloží s jiným mužem, ponižuje, jiné dráždí a zvyšuje uspokojení samotný pohled na ženu při sexu s jiným. Dívá se a pozoruje ji. Dívá se jí do tváře, poslouchá její zrychlený dech, užívá si pohled na její chvějící se tělo, když jde cizímu chlapíkovi svým tělem naproti. Mnoho cuckoldů ženu dokonce po sexu s jiným mužem orálně uspokojí.

Manžel, nebo milenec?
Manžel, nebo milenec? – Zdroj: Shutterstock.com

Jak zareagovat, když muž navrhne, že chce nevěru vidět

Tady je těžké radit. Sami svého partnera znáte nejlépe. Pokud začnete přemýšlet o tom, že partnerovi vyhovíte a oddáte se před jeho zraky milostnému aktu s jiným mužem, mějte na paměti, že to může váš vztah posílit, ale také zničit. V první řadě se do něčeho takového pouštějte pouze tehdy, pokud vás samotné toto láká, nenechte se nutit. Potom zvažte, zda manžel nebo partner skutečně ustojí to, že si jeho ženu užívá někdo jiný. To, co se na začátku může zdát jako vzrušující představa, může být v důsledku stud, žárlivost, nepochopení a ve finále i pocit, že s tím druhým se vám to líbilo víc, že jste byla vášnivější a podobně. V tom případě by bylo na malér ve vztahu zaděláno. Chce to zkrátka o sexu a všech jeho podobách, i o tom, o čem jen sníme, mluvit.

 

Zdroj:

https://netradicni-vztahy.cz/idealni-cuckold.php

 

 

Cuckold je uspokojen jen, když má parohy

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!