Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dračice / foto: shutterstock

Co se nesmí dozvědět o vašem ex

Ať už na svého bývalého přítele myslíte sebevíce, ten současný by to rozhodně neměl poznat. A už vůbec by neměl nabýt pocitu, že vám na předešlé známosti stále záleží.

předchozím článku jsme vás informovali o tom, co by muži rozhodně neměli říkat své aktuální drahé polovičce o té bývalé. Tentokrát si to vezmeme z opačného gardu. Co by dívky a ženy zcela jistě neměly povídat svým partnerům o ex příteli.

Každý ho měl rád
Muž potřebuje vědět a cítit, že je tím nejlepším, s kým jste kdy chodily. A že je důležitý pro všechny lidi ve vašem okolí. Ať už to jsou sourozenci, přátelé nebo rodiče. Jakmile přítel zjistí, že tady má silného soka v případě předchozího přítele, jeho sebevědomí povadne. To se může projevit na konfliktních situacích ve vztahu, jelikož nebude cítit dostatečně pevnou půdu pod nohama.

Vydělával velké peníze
Byl váš bývalý tak dobře zajištěn, že vám mohl splnit každé materiální přání, které vám na tváři viděl? Nu dobrá, to jistě byla výhoda, ale z nějakého důvodu jste se rozešli. Určitě byste to neměly připomínat novému příteli, který nevydělává tolik, a i kdyby chtěl sebevíc, nemůže vám koupit nové auto, drahý parfém každý druhý den nebo pěkné dovolené. Muž potřebuje cítit, že ženu dobře zajišťuje po všech stránkách.

Daří se mu skvěle
Pokud jste se s bývalým přítelem rozešly v dobrém, pravděpodobně se budete nadále vídat a nikdo by vám v tom neměl bránit, pokud tedy takový vztah dokážete uchovat v mezích přátelství. Současný přítel ale toho bývalého pravděpodobně nikdy neviděl nebo ho zase tak moc nezajímá. Proto byste ho neměly krmit řečmi o tom, jak se bývalému daří skvěle, že byl povýšen, že jeho sestra porodila atd. Aktuální přítel by si mohl začít myslet, že se staráte spíše o toho ex.

Byla s ním sranda
Chlapi milují, když dokáží ženu rozesmát. Už jen proto, že všechny zástupkyně něžného pohlaví uvádějí jako jednu z nejdůležitějších charakteristik svých vysněných partnerů obecné klišé „smysl pro humor“. Ať už se má situace jakkoliv, rozhodně neříkejte příteli, že váš bývalý byl tak vtipný, že jste se mohly usmát k smrti. Něco takového se totiž těžko překonává.

Sem jsem s ním chodila
Nikdo z vás není naivní. Oba jste před svým střetnutím vedli nějaký život, který nebyl ve vzduchoprázdnu. Když ale přijde na dělání věcí v páru, raději předstírejte, že jste nikdy nic nedělaly a nikde nebyly. Přinejmenším s bývalými partnery. Každý zážitek je pro vás nový a samozřejmě nezapomenutelný. Pak se to stane i realitou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 118