Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sestřička / foto: shutterstock

Splnění sexy snu: Sestřička znásilnila pacienta

Navíc to byl zřejmě násilník.

Věčný sen celé řady mužů – mít sex se zdravotní sestřičkou – se splnil pacientovi jedné britské nemocnice. Otázkou je, zda to byl i jeho sen. Není to totiž zdaleka jisté a sestřička už byla obviněna ze sexuálního zneužití.

Zvláštní okolnosti
Celá věc má totiž několik důležitých momentů. Nemocnice v Broadmoor je přísně střežená klinika pro devianty nejhoršího ražení (vrazi a násilníci) a pacient, který si se sestřičkou užíval, je podle všeho mentálně retardovaný.

Třicetiletá Carer Rhoda Sibanda měla pacienta zneužívat mezi dubnem a srpnem tohoto roku. Doloženo přitom bylo několik sexuálních styků, přinejmenším dva byly nepenetrativního rázu a ve dvou případech šlo o klasickou soulož.

Filmová zápletka

Sestřička má zatím pozastavenou činnost v celém okrsku a o jejím dalším potrestání se teprve rozhodne. Jako součást personálu se totiž nesmí s pacienty podobným způsobem zaplést.

Inu, je to věru podivný případ. Zdánlivě nevinná sestřička zneužije pravděpodobného násilníka v průběhu jeho léčby. To je skoro filmová zápletka! Nebo také vrchol ženské emancipace.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 195