Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Špatný sex není důvod k rozchodu

Nová studie C-Date o partnerství ukazuje: Kvůli špatnému sexu by se s partnerem rozešlo překvapivě pouhých sedm procent Čechů! Zbylých 93 % by svému partnerovi navzdory fiasku v posteli zůstalo věrno.

Hlavním kritériem pro kvalitní vztah jsou dobré vlastnosti partnera, jak dokazuje aktuální průzkum C-Date. Tento portál pro nezávazná seznámení se zeptal 5670 žen a mužů mezi 18 a 50 lety z jedenácti zemí na to, co osobně ve vztahu upřednostňují.

magazin.cz

Politické názory, vzdělání, příjem – to vše hraje pro Čechy mnohem důležitější roli ve vztahu než milostný život, vzhled či společné zájmy.

To ovšem neznamená, že by Čechy milostné hrátky vůbec nezajímaly: Ve většině ložnic probíhá sex asi jednou za týden. Avšak podle průzkumu C-Date myslí v posteli téměř polovina dotázaných alespoň příležitostně na někoho jiného...

magazin.cz

Nejřív ty, potom já!
Opět překvapení: 73 procent mužů na C-Date uvedlo, že je pro ně na prvním místě, aby partnerka dosáhla orgasmu. Ženy jsou v tomto ohledu sobečtější, polovina z nich udala, že by žena měla dosáhnout vyvrcholení pokaždé, zatímco muži jsou až druhořadí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7