Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Nejluxusnější kondomy na světě

Léto už bouchá na dveře a časy prázdninových lásek se blíží. Není na škodu mít při sobě i pánskou ochranu... Víte, které kondomy jsou nejluxusnější?

Design především

Kdo ví, jestli ochrání před početím spolehlivěji než jejich levní soukmenovci... Jedno je však jisté, stojí několikrát více. Řeč je o luxusních kondomech... Výrobce luxusních kondomů, Sir Richards a The Original Condom Co. tvrdí, že jejich výrobky jsou sice o nějaký ten dolar dražší, ovšem mnohem elegantnější.

 

magazin.cz

 

Značka Sir Richards Condoms se prsí tím, že jejich pánská ochrana podléhá nejmodernějšímu anglickému designu. Francouzský výrobce The Original Condom Co. zase sází na aristokratický vzhled – a skutečně, kondomy jsou zabaleny tak luxusně, že by si vaše vyvolená mohla myslet, že ji chcete požádat o ruku. Krabička, v níž je pánská ochrany ukryta, je totiž nápadně podobná té, ve které se prodávají zásnubní prsteny!

 

magazin.cz

 

Kondom od Vuittona

Ovšem, pokud chcete na svůj dámský protějšek udělat dojem, tak byste určitě měli vsadit na luxusní kondom značky Luis Vuitton. Ano, hádáte správně – výrobce luxusních kabelek, které zbožňují ženy na celém světě, se rozhodl fušovat i do sexuálního průmyslu. Ale prrrrr... Tady nejde o žádné „šméčko“. Vuitton si design svého nového sortimentu objednal u architekta Irakli Kizirie ze společnosti Georgia Republic, který pánskou ochranu navrhl ve hnědé barvě (zřejmě, aby vystihovala základní barvu firmy Vuitton a tak trochu připomínala i kožené kabelky) s vytepaným logem LV.

 

 

Pánská ochrana za 1300 Kč

To, že jde o luxus, jasně napovídá i cena – za jediný kondom zaplatíte 68 dolarů, což je pro našince asi 1300 Kč. Otázkou je, jestli stejně jako v případě kabelek Louis Vuitton, se o tento seuxální doplněk nestrhne velká enkláva různých padělků. U kondomů byste rozdíly mezi kopií a originálem hledali hůře...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7