Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Virtuální sex

Možná jste při čtení titulku ohrnuli nos a utrousili poznámku o tom, že není nad hmatatelnou realitu…

Pak zřejmě patříte k těm šťastlivcům, kteří buďto mají svého stálého partnera, anebo vynikají takovým charismatem, že jim ženy/muži padají k nohám pokaždé, když se jim sexu zachce. Ale co když to tak není? Co když je třeba vaše drahá polovička někde daleko od vás a vás už poněkud unavila metoda „udělej si sám“? Ano, máte ještě virtuální naději…

Virtuální sex totiž zdaleka nepatří jen zoufalcům, kteří by rádi, ale nemají s kým. Chytří človíčkové už dávno pochopili, že to může být i jeden ze zajímavých způsobů, jak okořenit vlastní vztah. A taky už zdaleka neplatí, že jde o něco perverzního, čemu se slušný člověk vyhýbá. Anonymita virtuálního světa může být i elegantním řešením některých komplikovaných životních situací… Rozvažte si sami, co vám bude milejší – když vám bude partner nevěrný v reálu anebo když si virtuálně zalaškuje s někým naprosto anonymním?

magazin.cz

 

Přes internet

Počítač je vašim nejlepším přítelem, a kdyby nebyl tak odporně hranatý, pravděpodobně byste si jej už dávno nastěhovali do postele. Takže jej hned žhavíte a klikáte na ikonku, která slibuje, že již za chvílí budete surfovat sítí www. Nalogujete se na svůj oblíbený chat a už číháte na svou kořist. Pokud na čekání moc nejste, vyberete si místnost, kde už nějací nadržení jsou a prostě se přidejte do debaty. A vida! Už se někdo chytil. Úvodní seznamovací rozhovor omezíte na minimum a už rozvíjíte dramatické sexuální fantazie. Váš virtuální partner žasne, monitor se lehce červená.

Pokud máte štěstí, váš protějšek se hovoru aktivně účastní a pomáháte si navzájem. Pokud ne, vedete monolog, který povede pravděpodobně k uspokojení druhé strany, aniž byste z toho cokoliv měli. Takový „partner“ nejspíš ihned po orgasmu z místnosti odejde, aniž by se obtěžoval se s vámi rozloučit a vaše uspokojení mu bude naprosto lhostejné. Pro tuto metodu jsou přímo předurčeny osoby brilantně ovládající psaní jednou rukou. Úspěch zaručen.

Malé upozornění na závěr: nikdy si nekažte dojem z příjemného sexu přes internet tím, že budete žadonit o fotku či puštění webkamery svého virtuálního partnera. Některé věci je vážně lepší si jen představovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2