Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
nábytek / foto: shutterstock

Elegantní sedací souprava nemusí stát desítky tisíc

Vybíráte sedací soupravu, už jste byli v obchodech jako Ikea, Kika, Asko, Sconto a pořád nic? Pravda je taková, že většina lidí nakonec nakupuje nábytek do obýváku v mnohem méně známých obchodech, než jsou tyto.

Kdo netouží po sedačce z Ikei, kterou mají doma stovky dalších lidí, nebo po soupravě za šedesát tisíc, má ještě jiné možnosti. Možná jsou méně známé, ale existují.

Pěkné sedací soupravy nabízí na internetu e-shop Nabytek-elegance.cz. Pomalu se z něj stává zlatá klasika obchodů, ve kterých je možné koupit nábytek. Prodávají skříně, botníky, postele, kuchyňské linky, konferenční stolky, … Určitě byste tam vybavili celý byt, kdyby bylo libo. Není třeba zbytečně dlouho chválit, nejvíc uvidíte, když sami mrknete na web. Ceny skutečně nejsou vůbec k zahození.

Sedací souprava přes internet

 

A proč ne? Vždyť na internetu se dnes nakupují už i rohlíky. Pokud si stojíte za názorem, že sedací soupravy je třeba vyzkoušet na vlastní zadek, vyvrátíme vám ho. Kolik sedaček už jste vyzkoušeli? A poznali jste opravdu nějaký výrazný rozdíl? Na vlastní kůži je dobré si vyzkoušet možná to, jestli se vám lépe sedí na nízké nebo vysoké sedačce, pak už není co zkoušet. Po sednutí na pátou sedačku v obchodě už si stejně nepamatujte, která se vašemu zadku zdála nejměkčí, a vše ostatní je uvedeno v popisku konkrétní pohovky. Sdělí vám tam rozměry i polohovací opěrátka, možnost rozkládání sedačky nebo volby potahových látek.

 

Jak jsme si již řekli, na internetu se dají sedací soupravy sehnat s výraznou slevou a vzhledem k tomu se možnost vyzkoušet si měkkost na vlastní zadek dá oželet. V e-shopu Nábytek-Elegance se dají rozkládací pohovky sehnat už zhruba od čtyř tisíc korun. Také ostatní nábytek tam mají za takové ceny, nejde přitom o žádnou nižší kvalitu. Zákazníci jsou spokojení, což dokazuje i odznak Spolehlivá firma 2016, ocenění Heuréky či označení Certifikovaný obchod od Asociace pro elektronickou komerci.

K tomuto článku není otevřena diskuze