Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
dřevostavba / foto: shutterstock

Chcete rodinný dům? Zkuste dřevostavbu

Snem každé mladé rodiny je mít vlastní bydlení a nejlépe hned vlastní dům. V současné době to však znamená, sjednání hypotéky a tedy zadlužení obou manželů nejméně do důchodu. Naštěstí to už jde i jinak.

Možnost vlastního, kvalitního a přitom finančně přijatelného bydlení představují v poslední době čím dál více oblíbené dřevostavby.

Energetické výhody dřevostaveb

Dřevostavby jsou ztělesněním moderního bydlení dneška. Nejenže je jejich výstavba celkem levná, ale zároveň mají příznivou energetickou bilanci, takže nezatěžují životní prostředí tak jako například zděné stavby. Oproti nim mají mnoho výhod.

Rovněž jejich výstavba je ekologická a mnohonásobně kratší. Během samotného bydlení určitě oceníte to, že ušetříte velké částky za vytápění. Neohříváte totiž zdivo, ale pouze daný prostor, který obýváte. V letních měsících mají dřevostavby naopak výborné izolační vlastnosti. Stěny zůstávají i při velmi horkých dnech chladné. Právě díky tomuto systému ohřívání a ochlazování jsou dřevostavby tak oblíbené především v severských zemích. Díky možnosti stavby dřevostaveb v nízkoenergetickém či dokonce pasivním provedení navíc můžete dosáhnout i na dotaci zelená úsporám, která vám může výrazně usnadnit financování celé stavby.

Rodinné domy Ovelos

Jestliže vás tedy zaujala možnost finančně výhodného a zároveň nízkoenergetického bydlení, určitě navštivte internetové stránky stavební společnosti Ovelos, kde se dozvíte ještě mnohem více informací o výstavbě a výhodách dřevostaveb. Navíc zde najdete katalog typových domů, ale po domluvě s odborníky společnosti si můžete nechat navrhnout a zrealizovat svůj vlastní projekt. Po návštěvě na vašem pozemku s vámi proberou všechny možnosti, abyste došli k tomu nejlepšímu řešení. Ovelos má po celé republice již více než 1000 realizací a tedy i spokojených klientů.

K tomuto článku není otevřena diskuze