Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
MISS ČR 2008 / foto: korzo

MISS ČR 2008: Moravanky opět zvítězily

Stejně jako při letošním finále konkurenční Česká Miss to i v Brně Moravanky Češkám natřely na plné čáře. Všechny tři vítězné Miss jsou z Moravy.

Největší koncentrace krásek na metr čtvereční, velkolepá show, pohádkový raut, milióny ve hře a navíc abdikace prezidenta Miloše Zapletala. To vše se odehrálo v sobotu 15. 3. v brněnském Bobycentru při finále jubilejního 20. ročníku Miss České republiky 2008. Novou Miss se stala Zuzana Jandová (180 centimetrů, míry 90-63-95) druhá skončila Zuzana Putnářová, třetí se umístila Kristýna Lebedová.

magazin.cz
Jubilejní finále Miss České republiky 2008 bylo poměrně vyrovnané, vkus diváků a odborné poroty byl ale tentokrát naprosto odlišný. U porotců zvítězila modelka Zuzana Jandová z Karviné a stala se tak čerstvou milionářkou. Kromě finančního obnosu získala i klíčky k překrásnému červenému kabrioletu Mazda MX-5. Spolu s dalšími dvěmi nejúspěšnějšími kráskami bude bydlet po celý rok zdarma v luxusním bytě v Praze. Vítězky si odvezly domů i mnoho dalších věcných darů.

Nová Miss: Může za to můj přítel

Novou Miss ČR přihlásil do soutěže její dvaadvacetiletý přítel, který pracuje v reklamě. "Pozval mě na výlet do Brna, teprve v autě z něj vypadlo, že jedeme na konkurs do soutěže Miss ČR. Nejdřív mě to trochu zaskočilo, ale pak jsem souhlasila, moc přemlouvat mě nemusel," řekla šťastná vítězka.

Co se změní nyní v jejím životě zatím neví, rozhodně si však myslí, že její vztah s přítelem, jehož jméno odmítla prozradit, jejím vítězstvím neutrpí. "Nepřemýšlím příliš nad budoucností, žiji raději přítomností," dodala Zuzana Jandová.

Výsledky hlasování:
Miss ČR - Zuzana Jandová, Karviná
1.Vicemiss - Zuzana Putnářová, Ostrava
2.Vicemiss - Kristýna Lebedová, Zlín

Miss Elegance: Zuzana Putnářová
Miss Nejsympatičtější hlas: Zuzana Kantová
Miss Sympatie: Romana Čechovská
Miss Talent: Kateřina Štalmachová

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 223