Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X-Factor: Jde do tuhého!

TV Nova včera odvysílala další díl světově proslulé soutěže X-Factor. Jelikož se blíží finále, nemají to soutěžící ani jejich patroni Petr Janda, Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup jednoduché.

Nové jméno
U Petra Jandy bojovalo o postup do užšího výběru 13 vokálních skupin, ale opravdu jen 8 nejlepších postoupilo do dalšího kola, které televize odvysílá dnes. Tam se všichni dozvíme, které čtyři skupiny půjdou do finále. Ještě než své umění předvedla brněnská skupina Alxida (čte se Alchajdá), změnila si na doporučení Petra Jandy jméno na All X. Snad jim tato změna přinese štěstí.

Hvězda TV Prima postoupila
Gábina Osvaldová s Michalem Dvořákem měli na Dobříši o zábavu postaráno. Svérázná porotkyně a nyní patronka měla o osudu svých oveček rychle rozhodnuto. Bohužel hned svůj vyhazov nepochopil nebo nechtěl pochopit Egypťan Moussa Ali Moussa Fuad. I když mu Gábina řekla sbohem, vyšel ven a radoval se, že postoupil. Zato svým výkonem ohromila Gábinu i Michala Olga Lounová, která momentálně září v primáckém seriálu Ošklivka Katka.

Soukup dal šanci zapomnětlíkovi
S výběrem měl těžkou hlavu také Ondřej Soukup, kterého zklamal jeho favorit David – neuměl pořádně text ani jedné písně. I přesto mu dal šanci ukázat, co v něm opravdu je. Hlas na to má perfektní, o tom není pochyb. „Vím, že je to nespravedlnost, ale chci, abys přišel zpívat I do dalšího kola…. Co na to tvoje svědomí?“ zeptal se Davida Ondřej Soukup, který mu neustále věří. „Je černé…,“ přiznal mladý chlapec a slíbil svému samaritánovi, že ho nezklame. Uvidíme již dnes večer…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 81