Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nejlepší parfém / foto: shutterstock

Imitace parfémů – oslňte světovou vůní

Parfémy světových značek stojí mnohdy mnoho peněz a ne každý si je může dovolit. Ovšem kdo pozná, že na sobě máte imitaci? Výhodou napodobenin parfémů je skutečnost, že obal nenosíte viditelně. Je jen cítit vůně, která oslní.

Luxusní vůně – napodobeniny parfémů

Exkluzivní vůně, které nestojí mnoho peněz. Nejspíš jste již zaregistrovali tento trend u influencerů, kteří propagují vůně inspirované světovými značkami. Napodobeniny parfémů jsou dostupné pro každého, mají stejnou vůni a klidně i výdrž. Jen musíte vsadit na kvalitu.

Příjemná vůně

Solidní prodejce poskytuje kvalitní parfémy inspirované světovými vůněmi, neplatíte zde ovšem brand, který mnohdy patří do skupiny luxusního zboží. Armani, Prada, Hermés, Chanel, Dior, Gucci a další. Tyto značky patří na pole prémiových značek, a i když jejich vůně nestojí desetitisíce, stejně se vám asi nechce dávat dva tisíce za flakon o obsahu 50 ml. Pokud se vám tedy nechce utrácet za značkové vůně tisíce korun, jak tomu je zejména v kamenných prodejnách, naleznete je u jiných prodejců za zlomek ceny.

I zde se na výrobu používají vonné esence, klidně dovážené z Francie. Jejich podíl v parfémech je vysoký, ale neplatíte značku. Přesto máte záruku kvality a intenzity vůně, která vydrží po velmi dlouhou dobu. Může to být tester, pánský parfém, i dámská variace.

Příjemný parfém

Pánský parfém i tester za zlomek ceny

Nikdo přece nebude vědět, že nemáte originál, parfémy voní stejně a vy rozdíl pocítíte pouze v ceně, samozřejmě příjemně. Stačí si najít převodník parfému, kde najdete vysněnou vůni za část ceny originálu.

Pánská vůně

Spolehlivým prodejcem těchto vůní je Esensino.cz. Na webu najdete nejoblíbenější světové vůně v prvotřídních napodobeninách, navíc stejně jako u originálů v různých variacích obsahu (2ml, 25ml, 55ml, 100ml, náplň 100ml parfému či testery). Imitace vydrží kolem šesti hodin. Můžete si vybrat nejen vaši oblíbenou vůni, ale testovat i jiné parfémy, aniž by vás to finančně vyšťavilo.

K tomuto článku není otevřena diskuze