Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tenisky a šaty / foto: shutterstock

Tenisky a šaty? Dokonalá kombinace

Spojení tenisek a šatů zpočátku nesbíralo zrovna velké sympatie, ale nakonec se tato kombinace ukázala jako naprosto fantastická.

Tenisky k šatům patří!

Pravděpodobně z dřívějších dob jsme měli v hlavách zafixováno, že tenisky k šatům nepatří. Přece jenom šaty jsou formálním oblečením, elegance sama, a tenisky jsou spíše sportovní obuví, která se s elegancí plést nemá. Jenže móda tomu chtěla jinak a došlo ke spojení dvou naprosto odlišných stylů, z čehož ale vzniklo něco skvělého, praktického a nakonec do jisté míry i formálního (pakliže se zvolí čistě bílé tenisky bez vzoru).

Bílé tenisky
Bílé tenisky – Zdroj: Shutterstock.com

Samozřejmě jsou stále události, na které v teniskách nepůjdete, ale stále více se najdou akce, kde kombinace šatů a tenisek má zelenou. Jen tedy zvolte relevantní modely obutí, ne všechny vypadají k šatům hezky.

Méně je více

Při výběru ideálních tenisek k šatům se držte starého známého pravidla, a sice že méně je více. Přehnaně zdobené, kýčovitě vzorované nebo neonově zbarvené nejsou trefou do černého. Spíše volte neutrální kombinace a v případě světlého outfitu se nebojte kontrastních odstínů. Přílišné kombinování barev však nechte na jindy, zbytečná barevnost je spíše na škodu.

Sportovní tenisky ponechte na sport

Stejně tak se snažte, aby boty nepůsobily příliš sportovně. Ano, kombinace různých módních stylů je povolená, ale na výběr je tolik skvělých zpracování. Dejte přednost raději méně sportovním alternativám. Když boty budou vypadat jako na běh (a ostatně k běhu sloužit i budou), u módních kritiků se nedočkáte velkého hodnocení.

Sportovní obuv
Sportovní obuv – Zdroj: Shutterstock.com

Bílá je sázkou na jistotu

Pokud s kombinováním šat a tenisek teprve začínáte, možná si nevíte rady a nechcete udělat krok vedle. Sázkou na jistotu jsou bílé tenisky, které se hodí prakticky k čemukoliv – k jakékoli barvě i k jakémukoli střihu.

 

Zdroj:

https://modniblog.cz/tenisky-k-satum-jake-tenisky-vybrat/

Tenisky a šaty? Dokonalá kombinace

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!