Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rolák / foto: shutterstock

Rolák lze nosit pokaždé jinak: k šatům, saku i teplákům

Někdo ho miluje, jiný by si ho nikdy neoblékl. Řeč je o roláku, který nejenže krásně hřeje až u krku, ale také je velmi multifunkční. Možná vás nakonec překvapí, k čemu všemu se hodí a dáte mu letos šanci i vy!

Rolák doplněný náhrdelníkem

Že by se náhrdelníky hodily pouze do výstřihu? Nenechte se mýlit. Zejména výrazné a masivní náhrdelníky z kovů, kamenů či dřevěných korálů, jsou jako stvořené k roláku. Jedná se o lehce extravagantnější outfit, se kterým ovšem naděláte velkou parádu, ať už v zaměstnání či na společenštější akci, kdy si vzhledem k chladnému počasí potřebujete obléknout něco reprezentativního a hřejivého zároveň.

Podzimní móda
Podzimní móda – Zdroj: conrado / Shutterstock.com

Rolák a kožená bunda

Hledáte módní kousek, který se vám bude na podzim hodit k vaší oblíbené kožené bundě? Pořiďte si černý upnutý rolák a rozhodně nebudete litovat. Tato dokonalá rebelská kombinace do sebe skvěle zapadá a vy se budete cítit velmi přitažlivě. A to i přes to, že tentokrát nebudete mít výstřih.

Rolák se sakem

Přemýšlíte nad tím, co si dát pod sako či vestu v chladných dnech? Klasickou košili nebo blůzku vyměňte za rolák, který vás zahřeje a zároveň bude vypadat velmi elegantně a formálně. Rolák se sakem je totiž velmi univerzální kombinace. Hodit se vám bude při obchodních jednáních, při zkouškách nebo třeba na pohovoru.

Rolák k podzimu patří
Rolák k podzimu patří – Zdroj: Shutterstock.com

Rolák a tepláky

Možná vás to překvapí, ale rolák vám prokáže skvělou službu i v případě, kdy ho zkombinujete se sportovní módou. Dokonce varianta rolák a tepláky vůbec nevypadá špatně a je to jednoduchý způsob, jak i tak obyčejný outfit, kdy jen potřebujete jít z auta narychlo do obchodu, snadno povznese na elegantnější a upravenější vzhled. Současně vám rolák nijak neubere na pohodlí a ležérním stylu.

Rolák pod šaty

Multifunkčnost roláku tkví v jeho schopnosti doplnit skutečně každý oděv a výjimkou nejsou ani šaty na ramínka. Díky tenkému upnutému roláku tak nemusíte šaty na ramínka nosit pouze v létě, ale šanci jim můžete dát i na podzim. Tato trochu netradiční kombinace vypadá na první pohled velmi zajímavě a originálně. Záleží pouze na vás, jaké barvy zkombinujete a výsledek bude určitě stát za to.

 

Zdroj:

https://www.modnipeklo.cz/clanky/rolaky-jak-nosit-nenosit/

https://zenysro.cz/doporucujeme/krasa-a-zdravi/rolaky-ses-nosi-daji-se-kombinovat-ke-vsemu/

Rolák lze nosit pokaždé jinak: k šatům, saku i teplákům

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!