Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bai Ling / foto: egotastic

Kdo je česká Paris Hilton?

Profesionální celebrita Paris Hilton svým stylem života láká celou řadu následovnic.

Ostatně není se čemu divit: bujaré večírky, nekonečné nakupování a práce veškerá žádná. Kterou slávychtivou ženu by to nelákalo. A proto se v jednotlivých zemích začínají objevovat hvězdičky, které si svým stylem snaží vydobýt pověst národní Paris Hilton.

Pro možnost srovnání nejprve přinášíme nefalšovaný originál, který nedávno dokonce navštívil Prahu. A dle svých slov se už do České republiky nikdy nevrátí.



Označení „česká Paris Hilton“ si svého času vysloužila Agáta Hanychová. Modelka, která se snaží neúspěšně prorazit na poli filmovém snímkem Crash Road, se nyní hlavně angažuje na diskotékách. Občas je ke spatření na přehlídkovém molu či po boku zámožného pána středního věku.


Nebyla by to nejlidnatější země světa, aby si neudělala svou kopii. O čínské rodačce Bai Ling se začalo hovořit jako o Paris Hilton východu. Stejně jako originál obtížně zvládá svou gardeóbu a magazíny plní fotografie jejích odhalených ňader.

Na druhou stranu je potřeba říci, že jako filmová herečka je výrazně úspěšnější než dědička hotelového impéria. Mohli jste ji spatřit například v filmech Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Anna a král či Wild Wild West.


Trumfne některá z "plagiátorek" originální a nefalšovanou Paris Hilton?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 495