Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dvě tváře líčení / foto: shutterstock

Nalíčená, i když jdu jen s košem?

Čemu dáváte přednost? Tomu, když o sebe žena dbá a nalíčí se pečlivě, i když ji čeká maximálně cesta s košem do kontejneru, nebo když se žena věnuje jiným důležitým věcem a nenalíčená vyrazí klidně i do společnosti?

To, že se žena nelíčí, neznamená, že o sebe nedbá

Každá žena je originál, každá má své rituály, zvyklosti. Jedna se líčí výrazně, druhá decentně a třetí použije občas jen řasenku, nebo ani tu ne. Přesto mohou být všechny jmenované typy žen krásné, sebevědomé a pro muže žádoucí. Občas se můžeme setkat s názorem, že žena, která se nelíčí, o sebe nedbá. To je ale chyba. Někdo denně cvičí, jiný ne, přesto ten, co denně nezvedá činky, není lenoch. Někdo miluje operu, jiný rockovou muziku, ať tak, nebo tak, obě skupiny milují hudbu. Obojí je v pořádku. A tak je to i s používáním make-upu u žen.

Líčit, nebo nelíčit?
Líčit, nebo nelíčit? – Zdroj: Shutterstock.com

Make-up sluší dobře hydratované pleti

Do společnosti kouřové stíny, narůžovělé stíny, nude odstíny, tím rozhodně chybu neuděláte. Řasenkou si vytvoříte smyslný pohled, ať už zvolíte prodlužovací, nebo obyčejnou černou. Samotný make-up bude nejlépe vypadat na pleti, která bude dostatečně hydratovaná a pravidelně čištěná. Pokud nechcete utrácet za drahé hydratační masky, není nic jednoduššího než sáhnout po věcech, které máte běžně doma. Rozmixovaná okurka smíchaná s ušlehanými bílky pleť krásně hydratuje. Avokádo, mleté ovesné vločky a med poslouží úplně stejně a pleť bude vláčná, příjemná na dotek a správně hydratovaná.

Hydratace pleti je základ
Hydratace pleti je základ – Zdroj: Shutterstock.com

Každá žena je krásná, ať už se líčí, nebo ne

Žádná žena by se neměla nutit do ničeho, co jí není přirozené. Pokud si nedokáže představit, že se nenalíčí, je to stejně v pořádku jako to, že nepoužívá ani řasenku. Aby byla žena úspěšná a krásná, musí se také tak cítit. Sebevědomí žena nezíská tím, že si na tvář namaluje obličej, jak se říká. Dámy, co vidíte, když se podíváte do zrcadla? Vidíte svoji tvář a to, jaké jste. Je jen a jen na vás, jak je vám nejlépe. S make-upem nebo bez něj, mějte se rády takové, jaké jste.

 

Zdroj:

https://www.femina.cz/make-up-ano-ci-ne-jak-to-vidi-muzi/

 

Nalíčená, i když jdu jen s košem, anebo bez make upu i do společnosti?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!